Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

AlKa 14:53, 24 sie 2014

Ana coz wyszło pięknie.
Jakoś nie myślałam o tym, że tak sie projektuje rabaty, że z góry ma ładnie wyglądać. U Ciebie wszystko przemyslane i wszystko pasuje. Jak kiedyś będę jechac nad morze to na bank Cię namierzę, chocbym miała całą Łomże przeszukać i chociaż przez płot zajrzę
U mnie niestety w tym roku juz nic się w ogrodzie nie wydarzy
ana_art 14:57, 24 sie 2014

AlKa napisał(a)
Ana coz wyszło pięknie.
Jakoś nie myślałam o tym, że tak sie projektuje rabaty, że z góry ma ładnie wyglądać. U Ciebie wszystko przemyslane i wszystko pasuje. Jak kiedyś będę jechac nad morze to na bank Cię namierzę, chocbym miała całą Łomże przeszukać i chociaż przez płot zajrzę
U mnie niestety w tym roku juz nic się w ogrodzie nie wydarzy
Nad morze to do mnie nie po drodze ale jak się będziesz wybierała na mazury to i owszem. Nie musisz przeszukiwać po omacku. Powiesz, a ja Ci adres podam
Agania 15:01, 24 sie 2014

Na wspominki Cię zebrało, mój ogród ma 10 lat, ale dużo mu brakuje do twojego, efekt uzyskałaś niesamowity, może wpadniesz do mnie z podpowiedziami, brakuje mi weeny, wieeesz kibicuję twojemu ogrodowi, bo jest naprawdę prześliczny, ja drepczę w miejscu i nad jego wykończeniem i brakuje mi pomysłów, ale jeszcze w ciągu miesiąca dużo może się zmienić...nad tymi tulipankami myślę

Pozdrawiam całą rodzinkę
Nula 15:02, 24 sie 2014

Aneta świetna przemiana zawijaskowej,z góry super wygląda.Hakone aureola przykrywasz na zimę czy nie.Ja kupiłam swoje tydzień temu
Sebek 15:10, 24 sie 2014

Pięknie wygląda ta zawijaskowa rabata, ostatnia wersja najlepsza Hakone masz przecudne
ana_art 15:16, 24 sie 2014

Nula napisał(a)
Aneta świetna przemiana zawijaskowej,z góry super wygląda.Hakone aureola przykrywasz na zimę czy nie.Ja kupiłam swoje tydzień temu

hakone do tej pory rosły w kamykach, niczym nie przykrywane były, zimą zbrązowiały a wiosną zwyczajnie wycinałam przy samej ziemi.
ana_art 15:21, 24 sie 2014

Agania napisał(a)
Na wspominki Cię zebrało, mój ogród ma 10 lat, ale dużo mu brakuje do twojego, efekt uzyskałaś niesamowity, może wpadniesz do mnie z podpowiedziami, brakuje mi weeny, wieeesz kibicuję twojemu ogrodowi, bo jest naprawdę prześliczny, ja drepczę w miejscu i nad jego wykończeniem i brakuje mi pomysłów, ale jeszcze w ciągu miesiąca dużo może się zmienić...nad tymi tulipankami myślę

Pozdrawiam całą rodzinkę

mieliśmy wybyć dzisiaj z domu, ale pogoda nam pokrzyżowała plany. Mam lenia i nic nie robię. No soory robię porządki w zdjęciach, bo po zmianie komputera bałagan mi się zrobił i tak jakoś mimo chodem jakieś starocie wygrzebie. Gdyby nie zdjęcia chyba bym nie zauważyła tej różnicy na przestrzeni 3 lat
ana_art 15:21, 24 sie 2014

mój net dzisiaj robi psikusy i dubluje
Kasik 15:35, 24 sie 2014

Ana- bardzo proszę o podpowiedź -do jakiej ziemi najlepiej sadzić ML? i czy muszą mieć cały czas słońce?

jolka 17:18, 24 sie 2014

Ana, zawijasowa w nowej odsłonie fantastyczna!
Bardzo elegancka, idealnie pasuje do Twojego całego pięknego ogrodu.