Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Madzenka 10:38, 25 paź 2014

Czyli dzisiaj wielkie sprzątanie tego co pomroziło?
U mnie przymrozku nie było a chciałam... Bo w środę ostatni odbiór bio... I liczyłam że porządek w ogrodzie zrobię....
ana_art 12:25, 25 paź 2014

Marzena2007 napisał(a)
Czyli dzisiaj wielkie sprzątanie tego co pomroziło?
U mnie przymrozku nie było a chciałam... Bo w środę ostatni odbiór bio... I liczyłam że porządek w ogrodzie zrobię....

jak zdążę bo dzisiaj miałam inne plany. Fryzjer z chłopakami i moja keratyna... poczytałam artykuł Danusi o różach i chyba mam jeszcze chwilkę na kopczyki... a może zajmę się nimi...
Gardenarium 15:52, 25 paź 2014

Nieźle przymroziło, a ja czekam żeby u siebie zrobić takie fotki, ale chyba muszę poczekać i w sumie to nie tęsknię, bo wolę jak jest ciepło. Ale za to mam różne "suchotniki" gdzieś ze spaceru po łąkach i polach I sporo liści w ogrodzie, lecą na potęgę z tulipanowca, a na buku siedzą zielone

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 16:57, 25 paź 2014

Z keratyny będziesz zadowolona. Zapytaj się tylko jakiej firmy środkami robią, w razie czego słuźę radą
na kopczyki starych róż spokojnie masz jeszcze czas. Taki jedno-dwudniowy przymrozek im nie zaszkodzi. Natomiast ja posadziłam nowe róże. Zaraz idę je okopczykować tylko orzerwę na obiad i kawę mialam
ana_art 22:49, 25 paź 2014

Gardenarium napisał(a)
Nieźle przymroziło, a ja czekam żeby u siebie zrobić takie fotki, ale chyba muszę poczekać i w sumie to nie tęsknię, bo wolę jak jest ciepło. Ale za to mam różne "suchotniki" gdzieś ze spaceru po łąkach i polach I sporo liści w ogrodzie, lecą na potęgę z tulipanowca, a na buku siedzą zielone
Widzisz Danusiu u mnie na umbrach póki co siedzą zielone, dzisiaj znacznie cieplej może jeszcze zdążą koloru złapać zanim spadną bo wszystkie inne drzewa prawie łyse...
ana_art 22:51, 25 paź 2014

Marzena2007 napisał(a)

Z keratyny będziesz zadowolona. Zapytaj się tylko jakiej firmy środkami robią, w razie czego słuźę radą
na kopczyki starych róż spokojnie masz jeszcze czas. Taki jedno-dwudniowy przymrozek im nie zaszkodzi. Natomiast ja posadziłam nowe róże. Zaraz idę je okopczykować tylko orzerwę na obiad i kawę mialam

to nie mój pierwszy raz
Dzisiaj odpuściłam ogród, dziś był dzień relaksu po ciężkim tygodniu
Madzenka 16:49, 26 paź 2014

A fotki łysych drzew i worków z liśćmi gdzie SOM?
ana_art 17:03, 26 paź 2014

Marzena2007 napisał(a)
A fotki łysych drzew i worków z liśćmi gdzie SOM?
nie ma musisz wierzyć na słowo tylko umbry dzielnie się trzymają
nicol21 19:14, 26 paź 2014

No no, mrozisko jak w środku zimy! Na fotkach cudnie, ale kurcze te mrozy mogłyby jeszcze poczekać.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
kitek81 19:48, 26 paź 2014

qrcze, toć u Ciebie już zimą zaleciało brrr, to ja już na pogodę u siebie nie będę narzekać
ściskam gorąco