Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 20:09, 08 lis 2014

Zielona napisał(a)
Hej choróbko! Wystawiłaś nos mimo choroby???
Nieeee siedziałam jeszcze w domu, wiesz jak ja chora to wszystko w czarnej...
ana_art 20:11, 08 lis 2014

nicol21 napisał(a)

Ooo i takie pomieszczenia dobre sá Ja swoje dyplomy też wieszam w pokoju " biurowym" Oczywiście dyplomy nie ogrodowe bo do takich to mi jeszcze lata świetlne, setki lat świetlnych!

A hasło dzieciaków dobre
do mojej piwnicy 'obcy' dorośli rzadko wchodzą, ba można powiedzieć wcale. Więc jak dzisiaj sąsiad odbierał wnuczki, a one wyszły z piwnicy to lekko podejrzliwie patrzył jakbym je tam za karę trzymała...
Madzenka 10:26, 09 lis 2014

Zlituj się, daj kilka fotek ogrodu w kolorach
Bogdzia 16:10, 09 lis 2014

Poczytałam , dyplom obejrzałam i jak będziesz ramke zamawiac to od razu pomyśl o przyszłych dyplomach i nagrodach które na pewno jeszcze bedą.Zdrowiej szybko . Pozdrówka.
Iwk4 20:56, 09 lis 2014

ana_art napisał(a)
do mojej piwnicy 'obcy' dorośli rzadko wchodzą, ba można powiedzieć wcale. Więc jak dzisiaj sąsiad odbierał wnuczki, a one wyszły z piwnicy to lekko podejrzliwie patrzył jakbym je tam za karę trzymała...

Ha,ha, dobre
Aniu, pozdrawiam, nadrobiłam zaległości, uff.
ana_art 21:14, 09 lis 2014

fajnie, że do mnie zaglądacie

Iwk4 21:21, 09 lis 2014

Miskanty mam pierwszy rok - LM i Gracilimus, ale nie dostały puszków. Może za rok Twoje cudne .
ana_art 21:32, 09 lis 2014

Iwk4 napisał(a)
Miskanty mam pierwszy rok - LM i Gracilimus, ale nie dostały puszków. Może za rok Twoje cudne .

Iwonko moje mają pierwszy raz pióropusze, po dzisiejszej Mai okazuje się że kwitnięcie gracilimusów zdarza się rzadko. A że zima była łagodna i jesień długa to zakwitły. Pierwszy raz zakwitł też giraffe
nicol21 22:30, 09 lis 2014

ana_art napisał(a)
fajnie, że do mnie zaglądacie

Milutko jest to i zaglądamy!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
FrancoPolo 07:39, 10 lis 2014

Witaj Aniu. Pytasz gdzie postawię nagrodę?. Powiem Ci że mam niemały dylemat. Już tak myślałem że może się zamienimy?. Ta Twoja bardziej by mnie urządzała. Prawdopodobnie postawię to przy altance tam mam miejsce na ławkę przy schodkach. Coś pokombinuję w ostateczności sprzedam. Pozdrawiam.