Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 17:20, 05 mar 2012

a to ostatnio jeden z moich ulubionych obrazów chyba nie muszę mówić dlaczego.. szkoda tylko że wszystkie zasadzone nie wzeszły...

Ana 17:21, 05 mar 2012

Ana, przeciez ta rabata taka sliczna jest (z kulami)...no i tyle Twojej pracy! no ale to Twoja decyzja Danusiowy projekt w końcu...

Pszczelarnia 17:24, 05 mar 2012

ana_art napisał(a)
i cyprysy na tej rabacie, są prześliczne ich kolor tak pięknie rozświetla, a wiatr tak pięknie tarmosi ich czupryny. Lubię na nie patrzeć Na tej rabacie według planu mam żółtą trzmielinę ale zastanawiam się czy nie zamienić właśnie na ten cyprys, taka gęsta żółta czuprynka

Ania, to nie cyprysy tylko cyprysiki (o ile dobrze pamiętam wskazówkę EwyG dla Sebcia).

Podziwiam Cię, ja bym wymiękła przy takim projekcie. A te brązowe to chyba właśnie podmarznięte. W nocy nadal minusy a w dzień koło 0 - nie mają się jak żurawki na razie zregenerować. Moje cisy też takie. Nie wszystkie na szczęście.
AniaDS 17:30, 05 mar 2012

jakie piękne to wrzosowisko .
I te kule .
ana_art 17:56, 05 mar 2012

Pszczelarnia napisał(a)

i cyprysy na tej rabacie, są prześliczne ich kolor tak pięknie rozświetla, a wiatr tak pięknie tarmosi ich czupryny. Lubię na nie patrzeć Na tej rabacie według planu mam żółtą trzmielinę ale zastanawiam się czy nie zamienić właśnie na ten cyprys, taka gęsta żółta czuprynka

Ania, to nie cyprysy tylko cyprysiki (o ile dobrze pamiętam wskazówkę EwyG dla Sebcia).

Podziwiam Cię, ja bym wymiękła przy takim projekcie. A te brązowe to chyba właśnie podmarznięte. W nocy nadal minusy a w dzień koło 0 - nie mają się jak żurawki na razie zregenerować. Moje cisy też takie. Nie wszystkie na szczęście.

Ewciu masz rację to cyprysiki, ale cóż proszę o wybaczenie jam żółtodziób
ana_art 17:58, 05 mar 2012

AniaDS napisał(a)
jakie piękne to wrzosowisko .
I te kule .

wrzosoawisko do wymiany, bo według projektu będą tam rodendrony, a kule gdzieś upchnę
anula_wn 18:00, 05 mar 2012

wiecie co, ja nie rozumiem ! u mnie wrzosy w doniczkach (!!) przetrwały te mrozy, a wrzoście padły
no ale trzeba iść do przodu
Milka 18:01, 05 mar 2012

Anulu, masz rację
ana_art 18:06, 05 mar 2012

anula u mnie wrzosy w donicach na schodach i bluszcze też są żywe a u sąsiadki wrzośćce które były pod śniegiem są śliczne, a te które pierzyny nie mialy zmarzły...
Juzia 18:28, 05 mar 2012

A kwitły wam wrzośce jesienią?
Jesień i początek zimy były za ciepłe.... i mi np wrzośce zakwitły drugi raz. Później przymroziło i wszystkie mam do wyrzucenia