Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 14:36, 06 mar 2012

ja wiem, ze to żadna atrakcja a jedynie ludzka ciekawość, tak czy siak na tę chwilę jedyne co mi pozostało to się przyzwyczaić... do tego widoku. Pocieszam się że oddalony jest odemnie te 1000m i zasłanaiają go drzewa. Pozostałe będą jeszcze dalej...
Pszczelarnia 14:38, 06 mar 2012

Kochani, z szacunku do Forum Ogrodniczego nie mogę podjąć tematu farm wiatrowych i alternatywnych źródeł zaopatrzenia w energię. Niech sobie będą, konsekwencje ekonomiczne my ponosimy, bo dopłacamy do tej ideologii, która ma niewiele wspólnego z produkcją prądu i się nie sprawdza.
U nas w Kotlinie Kłodzkiej obowiązuje takie hasło: "Ziemia Kłodzka NIE wiatrakom".
A teraz milczę jak pustelnicy.

abiko 15:07, 06 mar 2012

Ania no właśnie widzę, że kolejny super ogródek się szykuje, będziecie z GabiK mieć dużo radości Fajny projekcik, mogłabyś pokazać ten fragment z rh?
ircia 22:32, 06 mar 2012

Aniu, mam nadzieję, że wiatrak nie będzie zakłócał Waszego spokoju
A pytałaś o wrzosiec. Nam zakwitł w środku zimy. Później podmarzł jak przyszły mrozy, ale myślę, że za bardzo mu to nie zaszkodziło. No przynajmniej nie wygląda na to
Sebek 22:44, 06 mar 2012

Ja się o wiatrakach nie wypowiem, bo znam się na tym jak pies na gwiazdach, ale skoro zasłaniają je drzewa to złego widoku na żelastwo nie będziesz miała Widziałem takie pola wiatrakowe ( oczywiście nie w Polsce) i były z dala od zabudowań, ale podczas jazdy wyglądały super
Madzenka 06:48, 07 mar 2012

A co jest złego w wiatrakach? Nigdy się nie zastanawiałam nad konsekwencjami dla ludzi, pole elektormagentyczne ? Wolałabym wiatrak niż obodnicę 500 m od mojego domu, zmiana planu zagodpoarowania przestrzennego.... lub budynek wielorodzinny za płotem, znów zmiana planu....
ana_art 09:48, 07 mar 2012

Szczerze mówiąc to ja też wczesniej nie zastanawialam się nad tym... wiadomo są różne teorie... czas pokaże...
Juzia 12:25, 07 mar 2012

Infradźwięki ponoć z wiatraków szkodzą... ale jest dużo rzeczy, których nie widzimy i nie słyszymy a nam szkodzą.
Najlepiej nie jeść, nie pić, nie oddychać

Będzie dobrze, bo masz projekt od Danusi
Joanka 21:39, 07 mar 2012

Juzia_G napisał(a)
Infradźwięki ponoć z wiatraków szkodzą... ale jest dużo rzeczy, których nie widzimy i nie słyszymy a nam szkodzą.

I tej wersji się trzymajmy Aniu
an_tre 21:40, 07 mar 2012

Joanka napisał(a)

I tej wersji się trzymajmy Aniu
Jestem tego samego zdania
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies