Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

aga_szsz 12:55, 15 sty 2015

ana_art napisał(a)
LIPIEC

ana, co to te bordowe ?
Monika1202 13:10, 15 sty 2015

Piękne hortensje... intensywny kolor różu ... kiedy będzie znowu wiosna ...wyczekiwanie. Będę zaglądać w tym sezonie i podziwiać jak wszystko kwitnie i rośnie. Pozdrawiam.
emila 10:51, 16 sty 2015

Aniu dlaczego to robisz, dlaszego katujesz mnie swoimi zdjęciami. Twój ogród jest przepiękny i jest dla mnie inspiracją toteż dlatego bardzo często pytam się Ciebie o roślinki jakie masz w ogrodzie,przynajmniej wiem jak wyglądają i jak mogę je zastosować u siebie. Została mi jeszcze jedna rabata więc tradycyjnie prosze o odpowiedz jeśli mozna.

to pewnie hosta znasz może nazwę jest olbrzymia i nadaje sie pod moje drzewko

trawka piekny wypełniacz -

teraz po lewej stronie zdjecia ta roslina przebarwiajaca się z zielonego na bordowy albo odwrotnie -

malutkie iglaczki-
Zielona 17:35, 16 sty 2015

Wzdycham w zachwycie. Niby znam na pamięć, ale za każdym razem wzdycham.
Uściski!
Anias 19:37, 16 sty 2015

Ojeju jak pieknie! A pod vanilkami sa rozchodniki a pod nimi jakie zurawki? Bo to chyba najpiekniejsze zestawienie jakie widzialam. W kazdej porze roku wyglada inaczej i pieknie!,
ewa004 20:13, 16 sty 2015

Już myślałam że sadząc rozchodniki pod moimi Limkami wyleczyłam się z tej rabaty Vanilkowej ...ale nic z tego ...musi u mnie taka być
Madzenka 07:59, 17 sty 2015

Dziękuję za porównanie Vanille i Pinky
malgorzata_s 09:49, 17 sty 2015

Od ponad roku śledzę Twój ogród, mam nawet jego zdjęcia zapisane w telefonie i gdy tylko najdzie mnie ochota otwieram galerie w telefonie i już u Ciebie jestem Pozdrawiam i gratuluję!
kosolka 10:53, 17 sty 2015

Ana, mam prośbę.. Gdybys mogła w wolnej chwili zajrzec i zerknąć na plany mojej cienistej rabaty pod domem.. Będę wdzięczna za każdą uwagę!
Nallar 13:49, 17 sty 2015

Aniu spaceruję po Twoim ogrodzie już czwarty dzień, brak mi słów dlatego nie napiszę dużo. Jest piękny. Podziwiam Twój upór w osiąganiu doskonałości, właśnie za taki doskonały uważam Twój ogród.
W twoim wątku wyczytałam też że cukier jest szkodliwy więc więcej słodzić nie będę.
Mam do Ciebie prośbę(przecież muszę uzasadnić to swoje słodzenie ) Dwie rabaty a raczej zestawienia na nich podobają mi się szczególnie, chodzi mi o połączenie piwoni z żurawkami, oraz horci, rozchodników i żurawek. Czy mogłabyś podać w przybliżeniu w jakich odległościach od siebie te sadzonki rosną? Zaplanowałam zgapić przynajmniej jedną z nich jeśli nie masz nic przeciwko temu.
U mnie a stronie 201 jest plan gdzie pokazane jest to miejsce (to przed szmaragdami) Jeśli byłabyś tak dobra i podpowiedziała które zestawienie by tam bardziej pasowało, byłabym wdzięczna.