te u mnie pod domem maja prawie 5 metró, ale według mnie czym dłuższy taki szpaler tym ładniej wygląda pod thujami jest 6,5 metra i tak dumam czy nie powiększyć
ech nuda Pani udało mi się jeszcze powycinać rozchodniki, przyciąć kolejne żurawki, troszkę posprzątać z rabaty gdzie sa te fioletowe krokusy, troszkę pograbić (grabienie to przerywnik pomiędzy kucaniem i wycinaniem tego co trzeba wyciąć, takie rozprostowanie nóg) i tyle ale wiało że hej. Wypatrzyłam że pojedyncze fioletowe krokusy nabierają barw i jeden irys też pokazał lepek
Dziwne bo jakoś w tym roku kwitną te cebulowe nie równo
Piękny ogród wydaje się taki duży a jednak nie jest ogromny.
Wszystko mi się u Ciebie podoba, powiem Ci że taki ogród to moje wielkie marzenie. Każdy szczegół przemyślany, cudnie po prostu aż nie mam słów tylko mogę zrobić achchchch...
Gratuluję wygrania nagrody, należała się w 200 procentach.
ja mam Morning Light i rozplenicę ale nie wiem czy nie lepsza będzie jednak duża odmiana rozplenicy.
zobacz tutaj fota z wakacji (podpatrzone w Pacanowie) brzozy ML i Red baron. Ogród tam jest młody więc trzeba wziąć poprawkę na to, że ML podrosną
Trafiłaś w punkt z tym zdjęciem red barona już mam na brzózy czekam.
ML chyba jednak za duży jako najwyższe piętro będzie dereń więc potrzebuję sprawdzonej trawy ale tak do 1,5 wysokiej