Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

margi 20:05, 22 mar 2015

Ana super masz proboszcza
ZielonaAnia75 20:30, 22 mar 2015

Mój znajomy ksiądz też tak mówi dlatego w niedzielę często oddaję się relaksowi z łopatą w rękach i w gumiakach na nogach

A co do pogody to ponoć od jutra wiosna na całego!!!
ana_art 21:19, 22 mar 2015

beata_kulesza napisał(a)
czy te zimno kiedyś minie ? A co do runianki to widzę że jest wiele chętnych to i ja się ustawię w kolejce jak by coś zbywało
aż tak dużo to jeszcze nie mam
ana_art 21:20, 22 mar 2015

Krys napisał(a)

U mnie podobny zachod byl,jest przeszywajace zimno,pozdrowka

hmm w prognozie podawali -6 w Białymstoku a już teraz jest -5,8
ana_art 21:23, 22 mar 2015

ZielonaAnia75 napisał(a)
Mój znajomy ksiądz też tak mówi dlatego w niedzielę często oddaję się relaksowi z łopatą w rękach i w gumiakach na nogach

A co do pogody to ponoć od jutra wiosna na całego!!!

bez przesady przecież to nie praca zarobkowa, a faktycznie odpoczynek. Wiem że to głupie porównanie ale np rolnicy w niedziele żniwują
pogodowo to miejmy nadzieję, że mróz szkód nie narobi temu co ruszyło
ana_art 21:24, 22 mar 2015

margi napisał(a)
Ana super masz proboszcza

to prawda i na dodatek lubi roślinki
ewela 21:41, 22 mar 2015

Witaj Ana, fajny ten Twój ogród Normalnie wszystkim swoim znajomym amatorom-ogrodnikom go pokazuję, żeby mogli pozachwycać się razem ze mną. Wszystkim się podoba!
Kasik 22:08, 22 mar 2015

Dla kogoś, kto pracuje zawodowo wiosenny czas nie zawsze jest sprzyjający. Po pracy już niewiele da sie zrobić, a i nie każda sobota jest w miarę ciepła i słoneczna. Dlatego gdy w niedzielę są warunki sprzyjające zabieramy się z mężem do pracy w ogodzie. Priorytetem jest to, by to co jest posadzone było dopilnowane.

Ale to jest moje zdanie- każdy ma prawo mieć swoje.

Po to wyprowadziłam się z bloku, bu nikt mi nie pukał szczotką po kaloryferach i nie mówił co mam, a czego nie mam robić. A tak poza tym, jest to czysty relaks dla ciała i duszy.

Sory, że tak bezpośrednio.
ana_art 22:19, 22 mar 2015

Kasik napisał(a)
Dla kogoś, kto pracuje zawodowo wiosenny czas nie zawsze jest sprzyjający. Po pracy już niewiele da sie zrobić, a i nie każda sobota jest w miarę ciepła i słoneczna. Dlatego gdy w niedzielę są warunki sprzyjające zabieramy się z mężem do pracy w ogodzie. Priorytetem jest to, by to co jest posadzone było dopilnowane.

Ale to jest moje zdanie- każdy ma prawo mieć swoje.

Po to wyprowadziłam się z bloku, bu nikt mi nie pukał szczotką po kaloryferach i nie mówił co mam, a czego nie mam robić. A tak poza tym, jest to czysty relaks dla ciała i duszy.

Sory, że tak bezpośrednio.
Kasiu luzik ja bezpośrednia jestem wiem niektórych to razi... ale wolę byc szczera i bezpośrednia. Nie lubię gdy ktoś mi w oczy patrzy i łże...
ana_art 22:22, 22 mar 2015

ewela napisał(a)
Witaj Ana, fajny ten Twój ogród Normalnie wszystkim swoim znajomym amatorom-ogrodnikom go pokazuję, żeby mogli pozachwycać się razem ze mną. Wszystkim się podoba!
Ewelino dziękuję, lubię swój ogród, a jak jeszcze przy okazji komuś się podoba to miło