Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Kasia73 22:31, 16 kwi 2015

ana_art napisał(a)
derenie? nie to były gracilimusy i red baron piękne zestawienie i jeszcze hortki w tle . Ja bym posadziła nie regularnie

Czyli np w V lub ^ ? Czy zupełnie nieregularnie? I masz rację z red baronem
ana_art 22:58, 16 kwi 2015

wiunia napisał(a)
Anetko Vertigo sadziłaś do donic po jednej sadzonce czy więcej takie były śliczne, że aż!
po jednej
malkul 10:39, 17 kwi 2015

piekne oczy zajrzą na PW
Kuba 10:47, 17 kwi 2015

ana_art napisał(a)
derenie? nie to były gracilimusy i red baron piękne zestawienie i jeszcze hortki w tle . Ja bym posadziła nie regularnie

Dziewczyny pokażcie to zdjęcie? znajdę w wizytówce? lecę poszukać
Kasia73 11:57, 17 kwi 2015

ana_art napisał(a)
ja mam Morning Light i rozplenicę ale nie wiem czy nie lepsza będzie jednak duża odmiana rozplenicy.
zobacz tutaj fota z wakacji (podpatrzone w Pacanowie) brzozy ML i Red baron. Ogród tam jest młody więc trzeba wziąć poprawkę na to, że ML podrosną

Kuba chodzi o to zdjęcie.
Kuba 12:08, 17 kwi 2015

Kasia73 napisał(a)

Kuba chodzi o to zdjęcie.

rzeczywiście ślicznie dzięki
ana_art 13:57, 17 kwi 2015

Dla jasności to nie u mnie to w europejskim centrum bajki w Pacanowie,byliśmy tam latem ubiegłego roku
fasolka 07:27, 18 kwi 2015

Witaj Ana! Starałam się nadrobić cały twój wątek, ale jak dla mnie to jeszcze za dużo, najważniejsze że kilkaset pierwszych stron i kilkaset ostatnich zaliczone jestem pod bardzo dużym wrażeniem Twojego ogrodu, metamorfozy i tempa prac, poprostu obłęd i tylko pozazdrościć. Będę cię tu odwiedzać i podglądać inspirację, może coś kiedyś zagości i w moim ogrodzie
Kamajla 07:35, 18 kwi 2015

Kasia73 napisał(a)
Ana pamiętasz może jak pisałyśmy o rabacie brzozy derenie trawy?! Wklejałaś takie oszałamiające zdjęcie no i kupiłam brzózki derenie i mam pytanie doradź: rabata 7x 3 m czy brzozy w linii prostej czy w trójkąt podpowiesz?

A jakie derenie kupiłaś i gdzie? Czy to nie te, o których myślę?
ana_art 12:35, 18 kwi 2015

fasolka napisał(a)
Witaj Ana! Starałam się nadrobić cały twój wątek, ale jak dla mnie to jeszcze za dużo, najważniejsze że kilkaset pierwszych stron i kilkaset ostatnich zaliczone jestem pod bardzo dużym wrażeniem Twojego ogrodu, metamorfozy i tempa prac, poprostu obłęd i tylko pozazdrościć. Będę cię tu odwiedzać i podglądać inspirację, może coś kiedyś zagości i w moim ogrodzie
witaj dziękuję to miłe. Zdaje sobię sprawę, ze przebrnięcie przez wszystkie strony to szaleństwo dlatego biorę pod uwagę zamknięcie tego i otwarcie nowego, który nie będzie już tak galopował