Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 21:52, 10 kwi 2012

przed świętami wyprzedali wczesniej upatrzone donice....dranie...i nie wiedzą kiedy będą, musiałam tymczasowo wsadzić kordylinę w tę brązową chciałam szare, ale moe lepiej beżowe...

ana_art 21:54, 10 kwi 2012

i bratki, cudne nie mogłam obok nich przejś obojętnie, a stały na chodniku przed kwiaciarnią i mówiły weź nas

hanka_andrus 22:00, 10 kwi 2012

Lubię te bratki,kwitną do połowy lata....donice pięknie obsadzone mnie się podobają takie.
Przewiąż donicę z kordyliną jakimś sznurem,szarfą- w kolorze tej drugiej donicy.
Safoya 22:11, 10 kwi 2012

Aniu mam prywatne zdjęcia osoby, która posiada taki żagiel w swoim domu bardzo stylem podobnym do twojego. Jeżeli chcesz to wyślę Ci je.
ana_art 22:17, 10 kwi 2012

ooo tak bardzo chętnie napisz do mnie na priv mój dom wyglądałby zupełnie inaczej niz ten który mamy gdybyśmy budowali go sami ...
agik 22:22, 10 kwi 2012

Witam,
bardzo fajny ogródek - przejrzałam cały wątek i z pewnością będę do niego wracać z sentymentem, ponieważ jest pierwszym wątkiem, na który trafiłam w "Ogrodowisku" (wpisując w Googlach "walka z ugorem") Mój ogród (hmm ... trudno jeszcze nazwać go ogrodem, bo ma słabą piaszczystą ziemię i póki co zarasta go perz, z którym od roku walczę ... wynik 1:0 dla perzu
Obecnie jestem na etapie wyboru kostki i ogrodzenia - stąd moje pytanie: czy słupki zrobione są z kształtek Drewbetu kolor szaro-piaskowy (czy szaro-biały)? Mój M sprzecza sie ze mną, że szaro-biały a ja stawiam na szaro-piaskowy (ale po przejściu wcześniejszych stron mam kolorowy zawrót w głowie i mogę już nie odróżniać kolorów )
Idę pooglądać inne ogrody i pochlipać przed komputerem przy okazji
Pozdrawiam serdecznie
Aga

Joanka 22:26, 10 kwi 2012

ana_art napisał(a)
i bratki, cudne nie mogłam obok nich przejś obojętnie, a stały na chodniku przed kwiaciarnią i mówiły weź nas

Też bym je chętnie przygarnęła
ana_art 22:32, 10 kwi 2012

agik napisał(a)
Witam,
bardzo fajny ogródek - przejrzałam cały wątek i z pewnością będę do niego wracać z sentymentem, ponieważ jest pierwszym wątkiem, na który trafiłam w "Ogrodowisku" (wpisując w Googlach "walka z ugorem") Mój ogród (hmm ... trudno jeszcze nazwać go ogrodem, bo ma słabą piaszczystą ziemię i póki co zarasta go perz, z którym od roku walczę ... wynik 1:0 dla perzu
Obecnie jestem na etapie wyboru kostki i ogrodzenia - stąd moje pytanie: czy słupki zrobione są z kształtek Drewbetu kolor szaro-piaskowy (czy szaro-biały)? Mój M sprzecza sie ze mną, że szaro-biały a ja stawiam na szaro-piaskowy (ale po przejściu wcześniejszych stron mam kolorowy zawrót w głowie i mogę już nie odróżniać kolorów )
Idę pooglądać inne ogrody i pochlipać przed komputerem przy okazji
Pozdrawiam serdecznie
Aga

ojej strasznie mi miło, że poprzez moją skromna osobę trafilaś na ogrodowisko . zapraszammam nadzieję że to nie Twoja ostatnia wizyta na moim ugorze
Ogrodzenie to Joniec multicolor onix
Gardenarium 22:34, 10 kwi 2012

Aga, nie chlipaj, u nas tylko na dobre te wizyty mogą pójść.

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 22:36, 10 kwi 2012

Ania kupuj taki żagiel, do tego Danusiowy ogród i cała wieś cie bedzie wytykac palcem mnie wytykają od dawna i powiem ci, ze mi z tym dobrze
A taki żagiel na prawdę super wyglada + ściana stalowa + fajne meble + szare donice będzie miodzio