Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 10:42, 30 lip 2015

Anias napisał(a)
Dziewczyny a propos cebuowych, jak to jest z tym czosnkami? One naprawde tak dlugo kwitna? Na pinterescie sa zdjecia czosnow z hortensjami. A przeciez hortensje teraz dopier kwitna.. to czosnki tak dlugo? Chyba nie u nas?
u mnie najdłużej kwitną białe i fioletowe w odmianie GIGANTEUM, ale one już dawno przekwitły. Zerknęłam na zdjęcia i białe 16.06 były już przekwitnięte
tutaj mam zdjęcie z 14.06 i widać, że jeden giganteum jeszcze w kolorze a gladiatory obok już suchę
lojalna_ 10:45, 30 lip 2015

A tua zawsze niezmiennie pieknie zurawki cudne i wszystko zdrowe () jak Ty to robisz?
Anias 11:14, 30 lip 2015

ana_art napisał(a)
u mnie najdłużej kwitną białe i fioletowe w odmianie GIGANTEUM, ale one już dawno przekwitły. Zerknęłam na zdjęcia i białe 16.06 były już przekwitnięte
tutaj mam zdjęcie z 14.06 i widać, że jeden giganteum jeszcze w kolorze a gladiatory obok już such

Aa oki czyli tak do polowy czerwca.. dzieki ))
ana_art 11:17, 30 lip 2015

Anias napisał(a)

Aa oki czyli tak do polowy czerwca.. dzieki ))
Ale tylko GIGANTEUM bo najpopularniejsze Gladiatory przekwitają wcześniej
Pszczelarnia 11:47, 30 lip 2015

A ja lubię czosnki krzysztofa
Jak Ty to robisz, że zdrowe i dorodne wszystko, że powtórzę?
Margarete 12:16, 30 lip 2015

Filemon24 napisał(a)
właśnie w sobotę mi nie pasuje albo w czwartek albo wcale, jak się wybieracie do Pęchcina to polecam wybrać się również do Opinogóry ( zaraz za Ciechanowem) muzeum romantyzmu ostatnio skończyli projekt wart 15 milionów.
Nie było mnie tam kilka lat więc jak zobaczyłam to co zrobili to nieźle się zdziwiłam Cały teren ma ponad 20 hektarów.
Kilka nowych budynków i ogród w stylu angielskim

Dzieki Filemon za wskazówkę - poczytałam w necie, może tam zajrzę w sobotę
lojalna_ 12:20, 30 lip 2015

U mnie jeszcze tez kilka kulek do ciecia , ciesze sie ze sama nie zostalam jeszcze raz westchne sobie u Ciebie
Margarete 12:47, 30 lip 2015

Z moich kilkunastu kulek buksikowych pocięłam tylko 4 sztuki - reszta czeka, na cięcie...ale mam ambitny plan do końca miesiąca to zrobic...niewiele mi zostało czasu
Tez ma ten sam problem co ty bo mam kulki w żwirku i latam z prześcieradłem przykrywam okoliczne rosliny, tnę, rozsypuja mi sie te kawałeczki bukszpanowe, klnę, wybieram z kamieni jak Kopciuszek groch z popiołu...ale potem siadam na tarasie i patrze na te moje zgrabne kuleczki ...i juz o żadnych trudnościach nie pamietam tylko sie nimi ciesze
siakowa 13:07, 30 lip 2015

ana_art napisał(a)
spadaj
miło, że ktoś w człowieka wierzy...

edit:
bombardują mnie @ z promocjami i przedsprzedażą, a ja twarda jestem i nawet @ nie otwieram

a moze przesłąc na priva namiary na te sklepy?
ana_art 14:39, 30 lip 2015

Pszczelarnia napisał(a)
A ja lubię czosnki krzysztofa
Jak Ty to robisz, że zdrowe i dorodne wszystko, że powtórzę?
mam je ale tak nie forunnie je posadziłam trzy lata temu że wcale ich nie widać, zawsze sobie obiecuje że wykopie i przesadzę, a później zapominam
Zdrowo?Pozory... Róże chyba muszę prysnąć bo jakieś pojedyncze żółte listki się pojawiają, bukszpany i coniki od przędziorka...