Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 14:17, 17 sie 2015

Marga napisał(a)
Ana, absolutna perfekcja! Zdjęcia u Ciebie mogą w kółko oglądać
Do niedawna krygowałam się na taką opinie, ale zaczynam dojrzewać do przyjmowania komplementów. Lepiej późno niż wcale Dziękuję
Donia72 14:18, 17 sie 2015

Anetko, cały czas jestem zakochana w Twoim ogrodzie, a trawa w donicy mnie powala Ja dziś znalazłam karteczkę od swojej trawy, nazywa się pennisetum "vertigo". Jakaś taka mniejsza jest, ale widzę, że trochę się wzięła i zaczęła rosnąć
Ha, kosmosy czekoladowe masz odjazdowe
Hogata 14:20, 17 sie 2015

Czy mogę prosić o wymiary altany.
Chodzi mi o grubość belek... te co robią za nogi i wymiary desek na dachu.

Mam w planach właśnie taką altanę, wszyscy mi mówią jak może być altana bez dachu. A ja się uparłam, że bez dachu, bo mam w głowie obraz jak to ma wyglądać dzięki Tobie
ana_art 14:23, 17 sie 2015

Pszczelarnia napisał(a)

Poproszę o instrukcję uzyskania czegoś takiego. Jak ta rutewka i z czym i w czym jest sadzona?
Niezwykłe, i kolorystycznie dobrane do klimatu z meblami i trawą rubrum.
Ewa aż się zarumieniłam, bo dla mnie Ty jesteś mistrzynią klimatu. Rutewka kupiona u Marty (oczywiście) Posadziłam ja po dwóch stronach wiaty (chłopcy mówią białego domu) wiedziałam, ze będzie ładnie odbijała się na tej białej Ścianie. Z jednj strony razem z nia są jeżóki i liatry, z drugiej róże, mikołajki, lawenda. Póki co róży tuz obok niej nie widać bo ma z pół metra (sadzona wiosną) ale liczę że w przyszłym roku Pilgrim ładnie będzie się przenikała z rutewką. Taki miałam plan a co wyjdzie, zobaczymy.
ana_art 14:23, 17 sie 2015

popcorn napisał(a)
Jaki cudny busz i jak masz ładnie za płotem!!

uwielbiam busz
ana_art 14:26, 17 sie 2015

eee_taam napisał(a)

hehe ..u mnie pada ..jest mi lepiej

jeczenie nie wiele zmieni! to fakt ...ale sama wiesz jak sobie człowiek mocniej sapnie z niemocy ..to odrazu mu lepiej zwłaszcza ..kupą raźniej

ale fakt .. "marazm podsuszany" był obecny na forum ...i myśle, że w codziennym życiu też ...bo wszelkie baseny czy jeziorka były mocno zapchane! a na nic innego spocony człowiek nie miał chęci
eeetam (swoją drogą często tak móie więc wybacz) w ubiegłym tygodniu pomalowałam plac zabaw... ups odcisk mam od pędzla
Luki 14:29, 17 sie 2015

Ja już tęsknie za ciepełkiem i jak mogę się przyznać tylko upały pond 34 stopnie mnie męczyły. Na wczoraj i dzisiaj miało być po 30 stopni a jest ledwo 20. Nic pozostaje się przyzwyczaić, że upały już nie wrócą
Ogród zachwyca i jest już taki 'dojrzały' i nie wiem czy już kiedyś to mówiłem, ale bardzo mi się podoba to, że Twój ogród nie jest płaski
ana_art 14:31, 17 sie 2015

Donia72 napisał(a)
Anetko, cały czas jestem zakochana w Twoim ogrodzie, a trawa w donicy mnie powala Ja dziś znalazłam karteczkę od swojej trawy, nazywa się pennisetum "vertigo". Jakaś taka mniejsza jest, ale widzę, że trochę się wzięła i zaczęła rosnąć
Ha, kosmosy czekoladowe masz odjazdowe

vertigo miałam w ubiegłym roku, ona jest ciemniejsza, większa i wydaje mi się ż nie zakwitła. W tym roku mam rubrum.
Ostatnio powiedziałam, ze nasz ogród powstał z miłości do... zieleni, porządku , harmonii i piękna!
ana_art 14:31, 17 sie 2015

Hogata napisał(a)
Czy mogę prosić o wymiary altany.
Chodzi mi o grubość belek... te co robią za nogi i wymiary desek na dachu.

Mam w planach właśnie taką altanę, wszyscy mi mówią jak może być altana bez dachu. A ja się uparłam, że bez dachu, bo mam w głowie obraz jak to ma wyglądać dzięki Tobie
chodzi Ci o pergolę?
14:32, 17 sie 2015
malowałaś) ooo ...bejca wodorozcieńczalną chyba? bo ja sie zabrałam za malowanie stolika ale farba mi zasychała na pędzlu

dzis już 18st pada regularny deszcz i nadchodzi nowe lepsze jutro!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies