Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

an_tre 19:01, 30 wrz 2012

ana_art napisał(a)
Dzisiaj rano wstalam gorzej zmęczona niż się kładłam wieczorem. Całą noc śniła mi się wojna, jakieś naloty. Budziłam się, zasypiałam i znowu sen powracał. Nie pisalabym o tym snie gdyby nie to, że pomiędzy jednym a drugim nalotem przypomniałam sobie że przeciez nie posadziłam tulipanów... stwierdziłam, że wojna wojną, naloty nalotami ale do wiosny się przecież skończy a mi cebule się zmarnują i wiosną nie zakwitną... CZy to już kwalifikuje się pod leczenie zamknięte?
Aniu to tylko zmęczenie i stres wyłazi nocą i próbuje się ulotnić poprzez sen
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
andziulka 19:14, 30 wrz 2012

Aniu, cały czas coś dosadzasz. masz ciekawe pomysły. Z tym bergeniami- strzał w dziesiątkę!!!!!!!
ana_art 19:20, 30 wrz 2012

an_tre napisał(a)

Dzisiaj rano wstalam gorzej zmęczona niż się kładłam wieczorem. Całą noc śniła mi się wojna, jakieś naloty. Budziłam się, zasypiałam i znowu sen powracał. Nie pisalabym o tym snie gdyby nie to, że pomiędzy jednym a drugim nalotem przypomniałam sobie że przeciez nie posadziłam tulipanów... stwierdziłam, że wojna wojną, naloty nalotami ale do wiosny się przecież skończy a mi cebule się zmarnują i wiosną nie zakwitną... CZy to już kwalifikuje się pod leczenie zamknięte?
Aniu to tylko zmęczenie i stres wyłazi nocą i próbuje się ulotnić poprzez sen

zmęczenie może i tak, ale stres... nie ja się nie stresuje Jak dzisiaj rano opowiadałam ten sen M to stwierdził że mi odwala a potem jak sadziłam tulipany i krokusy to chodził i żartował ze mnie...
ana_art 19:25, 30 wrz 2012

andziulka napisał(a)
Aniu, cały czas coś dosadzasz. masz ciekawe pomysły. Z tym bergeniami- strzał w dziesiątkę!!!!!!!

dosadzam, bo mój ogród młodziutki i braki ma ogromne
nieszka 10:08, 01 paź 2012

ana_art napisał(a)

hehehe niezły sen. Wojna wojną ale tulipany posadzone być muszą

nieszka 10:11, 01 paź 2012

Odnośnie rabaty to nie pozbywałabym się host tylko je podzieliła jak radzi Sebek. Wczesnym latem będzie pusto zanim ruszą rozplenice. A hosty dają wiosną taką fajną żywą zieleń...
A no i żeby zostawić świerczki a przesadzić gdzieś cyprysiki tez się zgadzam
BEATA_S 10:16, 01 paź 2012

Aniu idziesz jak burza! Cudny ogród
Pszczelarnia 10:36, 01 paź 2012

Aniu, a co powiesz na to: budzę się w niedzielę 5.30, bo w sobotę wieczorem (za szybko zrobiło się ciemno) przypomniałam sobie przed snem, że zapomniałam posadzić berberysy 'Admiration', co mi M. upolował. Nikt się nie zorientował, co ja wyczyniałam krótko przed wschodem słońca w niedzielę. Posadziłam, nawet lilie jeszcze posadziłam.

ana_art 10:40, 01 paź 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Aniu, a co powiesz na to: budzę się w niedzielę 5.30, bo w sobotę wieczorem (za szybko zrobiło się ciemno) przypomniałam sobie przed snem, że zapomniałam posadzić berberysy 'Admiration', co mi M. upolował. Nikt się nie zorientował, co ja wyczyniałam krótko przed wschodem słońca w niedzielę. Posadziłam, nawet lilie jeszcze posadziłam.

nieźle, a wiesz że jak mówiłam mojemu M o tym śnie to mówił, o głupia to jak się budziłaś trzeba było wstać i posadzić te tulipany, jasno było bo pełnia
Milka 14:50, 01 paź 2012

Aniu, dziś sny pewnie inne, albo nie pamiętasz, ale ja też tak mam do końca października masz czas, śnij o przyjemniejszych rzeczach