Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 22:09, 29 wrz 2012

Sebek w projekcie mam cyrysy, ale żal mi było wywalać te świerki, stąd taka decyzja by połączyć świerki z cyprysami ale wlaśnie to ten zgrzyt
ana_art 22:11, 29 wrz 2012

Sebek napisał(a)

Doczytałem, że przecięłaś linię....będzie się lało jak z węża strażackiego

M się ucieszył bo będzie musiał robić skretkę...
Sebek 22:11, 29 wrz 2012

A nie masz na projekcie cyprysików jeszcze gdzie indziej?
ana_art 22:14, 29 wrz 2012

Sebek napisał(a)

Mam przy limkach pod ściana domu, ale tutaj obok tego buka jest też 5 sztuk (niestety tutaj kiepsko widać...
Syla 22:17, 29 wrz 2012

Anett , mocno kibicuję w tej ciężkiej robocie !!!! jesteś zacięta w boju jak ja dobrze Ci to wychodzi buzial
ana_art 22:19, 29 wrz 2012

a może tam gdzie bergenie dać jeszcze jeden cyprysik, wówczas będzie równowaga? CZy lepiej wywalić te świerczki? o to jest pytanie
Madzenka 22:50, 29 wrz 2012

Zdajesz skomplikowane pytania
A mi na przekór Sebkowi bardziej podoba się bez host
Cyprysiki czy świerki chyba trzeba sie zdecydować na jeden rodzaj. Bergenie przepięknie wybarwione!!
ana_art 08:53, 30 wrz 2012

wiem Marzenko..., ale kto mi może pomóc w odpowiedzi na to pytanie jak nie Wy
Co do host to właśnie między innymi dlatego je wyciełam. Chyba je wykopie i dodam tam jeszcze traw... i chyba dokupie 2 świerki a cyprysy wsadze w inne miejsce. Będą udawały żółte bukszpany przed sciana wodną
ana_art 18:58, 30 wrz 2012

Dzisiaj rano wstalam gorzej zmęczona niż się kładłam wieczorem. Całą noc śniła mi się wojna, jakieś naloty. Budziłam się, zasypiałam i znowu sen powracał. Nie pisalabym o tym snie gdyby nie to, że pomiędzy jednym a drugim nalotem przypomniałam sobie że przeciez nie posadziłam tulipanów... stwierdziłam, że wojna wojną, naloty nalotami ale do wiosny się przecież skończy a mi cebule się zmarnują i wiosną nie zakwitną... CZy to już kwalifikuje się pod leczenie zamknięte?
Madzenka 19:01, 30 wrz 2012

ana_art napisał(a)
Dzisiaj rano wstalam gorzej zmęczona niż się kładłam wieczorem. Całą noc śniła mi się wojna, jakieś naloty. Budziłam się, zasypiałam i znowu sen powracał. Nie pisalabym o tym snie gdyby nie to, że pomiędzy jednym a drugim nalotem przypomniałam sobie że przeciez nie posadziłam tulipanów... stwierdziłam, że wojna wojną, naloty nalotami ale do wiosny się przecież skończy a mi cebule się zmarnują i wiosną nie zakwitną... CZy to już kwalifikuje się pod leczenie zamknięte?

Jeszcze nie leczenie ale już blisko
Aniu a host bym nie przekreślała, ale może bardziej variegata, ciemnozielone z białymi brzegami??? Może mniejsze, może bardziej o pokroju pionowym ???