witaj Aniu,
pobiegałam po twoim ogrodzie, prześledziłam cały wątek od początku, zaczytałam sie jak w jakiejś powieści sensacyjnej, śledziłam zmagania i zmiany w ogrodzie, robisz duzo fotek to ułatwia oglądanie i obrazuje zmiany. Gratuluje pomysłów na komponowanie rabat, wiem że wiele osób ci pomagało i sama Danusia też ale ty też masz w sobie coś takiego że samej ci sie wiele udaje, ile ty roślin nasadziłaś, pięknie to wygląda wszystko. Te połączenia kory ze żwirkiem, te łuki i zawijasy z bukszpanów, żurawek... te kule, te cisy i generalnie wszystko mi sie podoba/ Mam tez wielki szacunek do twojej pracy, z tego co piszesz i co widziałam masz niezłą gromadkę a do tego jeszcze praca zawodowa a jeszcze tyle pracy wkładasz w ogród - ale efekty sa powalające. Bardzo mi sie u ciebie w ogrodzie podoba i juz zapisuje sobie twój ogród do obserwacji.
Póki co ja dopiero te wszystkie prace mam przed sobą, kompozycje rabat, zakupy, prace ziermne itd... bo mój ogródek choć niewielki ale wymaga duuużych zmian. Ale po takim przykładzie jak twój wierze że i mnie sie uda. Pozdrawiam i dobranoc bo juz sie bardzo późno zrobiło a ja siedzę jak zaczarowana i czytam i oglądam i czytam i....