Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 20:58, 21 wrz 2013

agniecha973 napisał(a)
U nas w insekcie dalej pustki. Dziś zaglądałam i 2 dni temu i ... Ale w Aldi dziś rzucili co nieco. Tylko, że dużo miksów, więc nieciekawie.
ja unikam miksów bo licho wie co z tego wyjdzie.
ana_art 21:03, 21 wrz 2013

Elik napisał(a)
Aniu, zainspirowałaś i mnie Po obejrzeniu jeszcze raz Twoich rabat cebulowych zamówiłam w necie krokusy i tulipany i też wsadzę jak tylko przyjdą. Krokusy między runiankę. Więc dzięki jeszcze raz.
cieszę się że będzie runiankowo-krokusowa rabata. Normalnie woda sodowa do głowy mi uderze ahahahahah
ana_art 21:12, 21 wrz 2013

dzisiaj po południu wyszło u nas SŁONKO yupiiiii juz dawno go nie widziałam. Pojechałam po nawozy i kupiłam też 3 hortensje Vanilla fraise
Wykopałam dwie hortensje, gigantyczne są, zdjęcie kiepskie bo pod słonce ale inaczej się nie dało, hortki w donicach są prawie mojej wysokości...

a tutaj już trzy nowe vanilki w pąkach! liczę żę w przyszłym roku będą równie piękne jak te zeszłoroczne

Konstancja30 21:15, 21 wrz 2013

ja z wami zwariuje ... Ana po co wykopałaś hortki ... żeby wkopać hortki ??? ...

ana_art 21:32, 21 wrz 2013

Izunia jakbym mojego M słyszała, tylko on jeszcze niecenzuralny był
tak wiem powinno się to leczyć, ale paczaj były tam trzy vanili i 2 hortensje kyushu. Te dwie damy są gigantyczne i nie pasują mi do vanilek, przytłaczają je , a kto chcialby byc tłoczony (poza oliwą) chciałam łuk bordowych kwiatów
tak było

Zielona 21:38, 21 wrz 2013

ana_art napisał(a)
Izunia jakbym mojego M słyszała, tylko on jeszcze niecenzuralny był

Uśmiałam się. Ale pomysł zmiany popieram. Lepsze podobno jest zawsze wrogiem dobrego Było dobrze. A "tylko" dobrze to za mało
ana_art 21:42, 21 wrz 2013

Zielona napisał(a)

Uśmiałam się. Ale pomysł zmiany popieram. Lepsze podobno jest zawsze wrogiem dobrego Było dobrze. A "tylko" dobrze to za mało
dokładnie tak!!!!
Borbetka 21:45, 21 wrz 2013

Lepiej jak są jednakowe, zdecydowanie!!!
Matka 21:45, 21 wrz 2013

fajne te vanilijki

u mnie tez będą w piątkę przy domu-ale takiego, jak u Cię widoku, doczekam się chyba za 3 lata-bo malusie są

pod nimi masz rozchodnik i jakie żurawki?
Konstancja30 21:46, 21 wrz 2013

teraz rozumiem ... ... eM mam nadzieję też ...

vanilki będą i u mnie ... i to Twoja zasługa bo w vanilkach zakochałam się u Ciebie ...