Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

jolka 16:26, 21 wrz 2013

Szalejecie KOBIETY z cebulami!!
Wiosną na pewno Ronin będzie musiał formum reanimować,
jak się zaczną fotki z polami cebulowych

Elik 17:02, 21 wrz 2013

Aniu, zainspirowałaś i mnie Po obejrzeniu jeszcze raz Twoich rabat cebulowych zamówiłam w necie krokusy i tulipany i też wsadzę jak tylko przyjdą. Krokusy między runiankę. Więc dzięki jeszcze raz.
KasiaWB 17:22, 21 wrz 2013

szał cebulowy to ja już czekam na wiosnę w Twoim ogrodzie przy czym stale zachwycam się widokiem obecnym
Zielona 20:21, 21 wrz 2013

Przyczłapałam, poczytałam, fotki ogrodu obejrzałam. Powzdychałam, cebulowe zaplanowałam, pięknie się pożegnałam

A! Jeszcze pozdrawiałam i pomachałam
Gabrysia_ 20:26, 21 wrz 2013

Udało mi się kupić tulipany exotic emperor 12szt,tyle znalazłam
grazyna 20:31, 21 wrz 2013

Aniu, czy Twoje Vanilki w pierwszym roku zwieszały glówkę ? Tak zachowuje się moja, przyznaję, że niczym jej nie dokarmiam Powinnam ?

Bywałam u Ciebie, ale chyba bez wpisu

Pozdrawiam
ana_art 20:48, 21 wrz 2013

grazyna napisał(a)
Aniu, czy Twoje Vanilki w pierwszym roku zwieszały glówkę ? Tak zachowuje się moja, przyznaję, że niczym jej nie dokarmiam Powinnam ?

Bywałam u Ciebie, ale chyba bez wpisu

Pozdrawiam

vanilki sadziłam w tamtym roku i miały wiotkie gałazki, w tym roku były piękne , sztywne i wyprostowane, w nocy przed ogrodowiskowym spotkaniem u mnie przeszła straszna burza z wiatrem i ulewą i wszystkie hortki prawie leżały na rabacie, godzinę przed przyjazdem gości wiązałam je do patyków by jako tako się trzymały...
ana_art 20:50, 21 wrz 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Udało mi się kupić tulipany exotic emperor 12szt,tyle znalazłam
nie wiem czy u mnie jeszcze są ale gdyby ktoś chciał mogę sprawdzić
ana_art 20:51, 21 wrz 2013

KasiaWB napisał(a)
szał cebulowy to ja już czekam na wiosnę w Twoim ogrodzie przy czym stale zachwycam się widokiem obecnym
KASIU ale dawno u mnie nie byłaś powiem Ci w tajemnicy że ja też czekam już na wiosnę
ana_art 20:56, 21 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)

Ja już wolę z domu nie wyjeżdżać bo ciągle cebulowe kupuję Jak pomyślę o sadzeniu to słabo mi sie robi...dobrze, że i w grudniu można
tyż tak mam... ostatnio pojechałam dla Agi po 3 paczki narcyz, a że bylo 5 to wziełam chce jeszcze te iryski niebieściutkie kupić...nie myślę o sadzeniu mam nadzieje że się jakoś uporam hahahaha