Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Pszczelarnia 21:37, 28 paź 2013

Ana, koty czarne są na topie. Też mam, przyszedł mały wygłodzony (nie umiał polować) i został.
Zielona 21:44, 28 paź 2013

ana_art napisał(a)
o matko.... nic mondrzejszego nie przychodzi mi do głowy

jestem na czterdziestejsiódmej haha Cisa Stanisława znowu oglądałam A tak poza ogrodem- jak Jasiek?
ana_art 21:50, 28 paź 2013

Zielona napisał(a)

jestem na czterdziestejsiódmej haha Cisa Stanisława znowu oglądałam A tak poza ogrodem- jak Jasiek?
lepiej, temperatury już nie ma ale dalej kaszle okrutnie...
Zielona 21:54, 28 paź 2013

ana_art napisał(a)
lepiej, temperatury już nie ma ale dalej kaszle okrutnie...

bidulek... Kaszle przerabiałam ze Starszą. Dusiła się co noc mimo wziewnych sterydów. Na szczęście wyrosła... To chyba takie typowe przedszkolne osłabienia... Trzymam kciuki, żeby szybko wydobrzał.

A wrócę też do innego tematu: zastanawiałaś się nad targami rękodzieła w Poznaniu?
ana_art 21:59, 28 paź 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Ana, koty czarne są na topie. Też mam, przyszedł mały wygłodzony (nie umiał polować) i został.

Ewciu mój Leon wykarmiony strzykawką przezemnie, miał może ze 3 tygodnie jak do mnie trafił w czerwcu tamtego roku. Karmiłam 5 kotów co 3 godziny
Zielona 22:01, 28 paź 2013

ana_art napisał(a)

Ewciu mój Leon wykarmiony strzykawką przezemnie, miał może ze 3 tygodnie jak do mnie trafił w czerwcu tamtego roku. Karmiłam 5 kotów co 3 godziny

Rozczuliłam się... toż to kulka sierści- nic więcej! Ty to jednak Matka Polka jesteś... nawet kociego bąbla na pogromcę wrzosów wychowałaś
ana_art 22:04, 28 paź 2013

Zielona napisał(a)

A wrócę też do innego tematu: zastanawiałaś się nad targami rękodzieła w Poznaniu?

nieee, nie wystawiam się nigdzie poza netem, za leniwa jestem

co do dzieci, to ja jestem wyćwiczona z chorobami, niestety... wszyscy mają refluks i alergię. Maksym do 6 roku życia był chory przez dwa tygodnie, tydzień zdrowy i znowu dwa chory...Mam cudownego pediatre od lat 13. Antybiotyk daje tylko w ostateczności..
Agania 22:05, 28 paź 2013

Ależ cudowny widok Aniu, ja kocham kotki Witam Cię po raz pierwszy, jutro pospaceruję po Twoim ogrodzie, pozdrawiam
ana_art 22:06, 28 paź 2013

Zielona napisał(a)

Rozczuliłam się... toż to kulka sierści- nic więcej! Ty to jednak Matka Polka jesteś... nawet kociego bąbla na pogromcę wrzosów wychowałaś

HIHIHI bylo ich 5 M je mi przywióz do domu, tzn uratował od niechybnej śmierci u klienta
Agania 22:10, 28 paź 2013