Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

bociek 13:19, 12 sty 2014

Czesc Laska Widzialam Ciem w gorach, tylko czemu Ty nie jezdzisz? Trza wziac byka za rogi, nie tylko chlopaki, mamcia tez

Buziam
ana_art 15:10, 12 sty 2014

bociek napisał(a)
Czesc Laska Widzialam Ciem w gorach, tylko czemu Ty nie jezdzisz? Trza wziac byka za rogi, nie tylko chlopaki, mamcia tez

Buziam
oj Laska Ty to conajwyżej mogłaś mnie widzieć pod górą, chyba wolę góry latem bo strach ma wielkie oczy. A jak byś tak posłuchała Małej Mi jak tłumaczyła dziewczynom jak dupka, jak nóżki, jak bioderka, jak, jak, jak to byś się przezegnala
Zielona 15:11, 12 sty 2014

bociek napisał(a)

Buziam
Bociek - przecież Ana jest najszczęśliwsza, jak Oni wszyscy daleeeeeko na nartach odjadą Wtedy masz wyłącznie dla siebie I alibi doskonałe
ana_art 15:14, 12 sty 2014

A tak sobie jeszcze gdybam ja codziennie mierze się z bykami i ich rogami bi poza Jaśkiem same byki w domu leżę sobie teraz bo Jasiek padł, cisza spokój, Maciek na stoku walczy z deską, reszta na termach błogość
bociek 15:45, 12 sty 2014

Ja tam zawsze moich chlopakow zostawialam i szusowalam samiuska Tzn gubilam im sie zaraz po zejsciu z krzeselek Ale to bylo dawno temu, juz kilka lat nie bylismy na narteczkach A jeszcze mam marzenie coby na parapecie nauczyc sie jezdzic Moze w przyszlym roku
Aneta, ja nartki kofam i Mala Mi moglaby mi pomoc doszlifowac pozycje na chinczyka sadzacego ryz. Siem pochwalem, ze dawno temu instruktor narciarski mi rzekl, ze mam wrodzona latwosc wchodzenia w pozycje prawidlowo do zjazdow
No i ja te blogosc rozumiem, chociaz u mnie nie tak liczna rodzinka

Buziam
an_tre 15:55, 12 sty 2014

ana_art napisał(a)
A tak sobie jeszcze gdybam ja codziennie mierze się z bykami i ich rogami bi poza Jaśkiem same byki w domu leżę sobie teraz bo Jasiek padł, cisza spokój, Maciek na stoku walczy z deską, reszta na termach błogość
Anek celebruj te chwile, są bezcenne
pozdrowionka
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Madzenka 16:07, 12 sty 2014

Cudowne blogie chwile , nachalny spod Nysy za Opolem
Agania 17:10, 12 sty 2014

Ann, do kiedy jesteście w Białce? Zapomniałam się z Tobą pożegnać, my wpadliśmy tylko sobotnio, pożegnałam wszystkich pod kamerką, a z Tobą nie, wybacz, buziakuję, ucałuj chłopców cudowne i śliczne masz dzieciaczki, jak tam młody chce jeszcze na desce się ślizgać
ana_art 17:14, 12 sty 2014

Agania napisał(a)
Ann, do kiedy jesteście w Białce? Zapomniałam się z Tobą pożegnać, my wpadliśmy tylko sobotnio, pożegnałam wszystkich pod kamerką, a z Tobą nie, wybacz, buziakuję, ucałuj chłopców cudowne i śliczne masz dzieciaczki, jak tam młody chce jeszcze na desce się ślizgać
wracamy we wtorek, młody dzisiaj od 10 na stoku z przerwą na obiad, jeździł do 17 jutro z Ludwikiem jadą na wyżyny
Agania 17:33, 12 sty 2014

Fajnie to trzymam kciuki, super postępy są i na desce i na nartach