Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

gusiarz 21:42, 12 sty 2014

Aniu bardzo, się cieszę, że się spotkałyśmy... było super, wesoło i miło - a banan Alinki... przeszedł do historii Życzę udanych szusów dla twoich zuchów - a dla Ciebie, jak najwięcej błogich, cichych chwil wytchnienia - buziaki
ana_art 21:56, 12 sty 2014

Dzięki, miło było Wax poznać, dasz wiarę ze właśnie przed chwila byłam u Ciebie i oglądałam film Gusiaz team super, podnosi się jak błyskawica
Gabrysia_ 22:02, 12 sty 2014

Fajnie,że udało wam się dłużej zostać,Bukowina jest super
Ania byliście też w Białce na termach?...jestem ciekawa twojej opinii
ana_art 22:10, 12 sty 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Fajnie,że udało wam się dłużej zostać,Bukowina jest super
Ania byliście też w Białce na termach?...jestem ciekawa twojej opinii
z term w Białce skorzystamy kolejnym razem, chłopaki już planują kolejne narty. Teraz mamy bukowinskue tremy w pakiecie wiec korzystamy z nich
gierczusia 13:43, 13 sty 2014

bociek napisał(a)
Ja tam zawsze moich chlopakow zostawialam i szusowalam samiuska Tzn gubilam im sie zaraz po zejsciu z krzeselek Ale to bylo dawno temu, juz kilka lat nie bylismy na narteczkach

Aneta, ja nartki kofam i Mala Mi moglaby mi pomoc doszlifowac pozycje na chinczyka sadzacego ryz. Siem pochwalem, ze dawno temu instruktor narciarski mi rzekl, ze mam wrodzona latwosc wchodzenia w pozycje prawidlowo do zjazdow
No i ja te blogosc rozumiem, chociaz u mnie nie tak liczna rodzinka

Buziam

Uhihrałam sie jak zwykle czytając komentarz Bociusia .... Pozycja na chińczyka .... Na to nie wpadłam

Miło mi było Cię poznać choć ciężko mówić o poznaniu , krdy się z Kimś ledwo parę słów zamieniło

I przepraszam, bo byłam pewna ,że Ty Ania a nie Aneta... Tak wiec błagam o wybaczenie

Buziaki
Enya73 15:44, 13 sty 2014

Super Anetko, że w końcu Cię poznałam. Super spotkanie. Masz fantastyczną rodzinkę I imponujesz tym, jak sobie świetnie wszystko poukładałaś. Zajrzałam też do Twojego sklepiku z piękną biżuterią i jestem pod jeszcze większym wrażeniem, że takie piękne cuda wychodzą spod Twojej ręki.

Mam nadzieję, że spotkamy się znów gdzieś w Polsce przy okazji jakichś ogrodowych wydarzeń Buziaki dla Ciebie i dzielnych chłopaków

Pozdrawiam serdecznie
Madzenka 19:42, 13 sty 2014

Ania coś mi się wydaje, że chłopaki bakcyla załapali więc za rok ty się uczysz jeździć. Zimę też wreszcie polubisz
ana_art 21:00, 13 sty 2014

Enya73 napisał(a)
Super Anetko, że w końcu Cię poznałam. Super spotkanie. Masz fantastyczną rodzinkę I imponujesz tym, jak sobie świetnie wszystko poukładałaś. Zajrzałam też do Twojego sklepiku z piękną biżuterią i jestem pod jeszcze większym wrażeniem, że takie piękne cuda wychodzą spod Twojej ręki.

Mam nadzieję, że spotkamy się znów gdzieś w Polsce przy okazji jakichś ogrodowych wydarzeń Buziaki dla Ciebie i dzielnych chłopaków

Pozdrawiam serdecznie
ach Anitko mi rownież było miluchno, podziwiam cię za organizacje wypraw rożnego rodzaju, ja jestem ostrożna i często asekuracyjnie wracam w te same miejsca które sa sprawdzone, ale może to wkrótce się zmieni miedzy innymi dzięki takim osobom jak Ty. Chciałabym pojechać na Gardenie wiec może bedzie kolejna okazja n dłuższa rozmowę
ana_art 21:07, 13 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ania coś mi się wydaje, że chłopaki bakcyla załapali więc za rok ty się uczysz jeździć. Zimę też wreszcie polubisz
masz racje, złapali Maciek dzisiaj dostał pozwolenie o 12 od instruktora na zjazd z samiutenkiej góry i śmigał do 17, Maksym zjeżdżał z Bani , a Franek uczył się najkrócej wiec szło mu jako tako jutro jeszcze na 9 maja lekcje a potem do domu... Będziemy męczyli nasz stok w Rybnie byłam pod wrażeniem jak dzieciak deczko większy od Jaśka dzisiaj śmigał na oślej. Nie uwierzysz jak Ci powiem, ze Piotr stwierdził ze może tez się pouczy u nas ja może deski spróbuje ..... Ale najpier muszę trochę się poruszać by kolana rozruszać
Pszczelarnia 21:10, 13 sty 2014

Ania, ja Cię podziwiam. Za całokształt!