Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

ocia79 08:52, 17 cze 2012

Ana daj zdjecia zakupow.Dzis juz chyba nie bedzie padac .
Ana 11:27, 17 cze 2012

dziś szybciutko, bo dziś dzień dla maluchów jest

fotki jutro,

Diana
, kupiłam 1m cisy po 45 zł/szt., super cena i są ładne i dość gęste....

Anula - dręcz będą ręczniki choć teraz baaardzo spodobały mi się w bieli i z monogramem...muszę wypróbować...

Marta, ja też przebieram nogami na jutro, od rana sadzenie, o ile pogoda pozwoli....
ocia79 12:24, 17 cze 2012

Jutro???

Ja mam dzis wolne, dzieciaki na niedziele do babci pojechaly, M nie ma.Pogoda taka sobie.Leze na kanapie z kawa i laptopem

Milej niedzieli
Ana 14:30, 17 cze 2012

Ocia, ale Ci dobrze! Ja marzę o takim odpoczynku jednodniowym choc...zwłaszcza od gotowania Ostatnio kompletnie nie mam na nie weny...
mira68 14:54, 17 cze 2012

Ano czekam na fotki jestem ciekawa Twoich zakupów
ocia79 15:20, 17 cze 2012

Ana napisał(a)
Ocia, ale Ci dobrze! Ja marzę o takim odpoczynku jednodniowym choc...zwłaszcza od gotowania Ostatnio kompletnie nie mam na nie weny...

A ja nie lubie tak, dom taki pusty.Jeszcze jakbym gdzies jechala na zakupy to co innego.Ale jak tak siedze sama w domu, ani mi sie sprzatac, prasowac nie chce.Czytac mi sie tez nie chce.Odzwyczajona jestem od takiego stanu.
A dzieciaki uwielbiaja albo u tesciow albo u moich rodzicow na caly dzien lub co gorsze na caly weekend.

Jade zaraz na rower
Lena 15:32, 17 cze 2012

Ano przebieram nóżkami w oczekiwaniu na zdjęcia
Ana 18:13, 17 cze 2012

Ocia, od czasu do czasu nie zaszkodzi...ja od kiedy urodził się Antoś byłam sama w domu kilka razy na 2-3 godziny...no ale wtedy zazwyczaj było porządne sprzątanie
Teraz Matusia jedzie na tydzień nad morze z dziadkami, chyba się zapłaczę

Fotki będą, zrobiłam przed chwilą ale baterie padły, więc jutro

malwes 21:32, 17 cze 2012

Ech, ja też nie lubię być w domu sama - ale jakbym wiedziała, że całe moje "Bractwo Siusiaków" jest w dobrych rękach i mogę ich spokojnie nie widzieć tydzień, to bym była szczęśliwa - oczywiście nie musząc chodzić do pracy do tego. Pewnie oczywiście po dwóch dniach kazałabym im wracać (nie rozstajemy się jak nie musimy) ale chwilowo czas na ogródek a wieczorem na spotkanie z przyjaciółmi czy książkę czy długą kąpiel ject baaaaardzo kusząca.

Cisy naprawdę w dobrej cenie - szkoda, że w moich okolicach nie ma tak dobrze :/

Na zdjęcia również czekam.
ocia79 10:13, 18 cze 2012

Ana no ty nie żartuj z tymi bateriami ??!!