Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Odcienie zieleni 2

Odcienie zieleni 2

Johanka77 17:15, 29 kwi 2017

MirellaB napisał(a)

Te zielone liście to żurawki?
.

Raczej pelargonie
iwka 17:51, 29 kwi 2017

Johanka77 napisał(a)

Raczej pelargonie

raczej przywrotnik
Johanka77 19:32, 29 kwi 2017

Hahaha!!! Wot Jekspertki!
Efffa 20:14, 29 kwi 2017

makadamia napisał(a)

O! O! No właśnie!

Mój kolejny pet hate w polskich domach: u nich kominki zawsze centralnie na ścianie, reprezentacyjnie i posiedzieć przy nich można, a u nas projektowane są dosłownie w przejściu: ani ozdobą nie są, ani kanapy przy nich postawić nie można! I to architekci tak projektują! No dramat

Następny mój dom kiedyś będzie właśnie taki, ach co ja błędów przy projektowaniu domu popełniłam , no ale cóż...
Efffa 20:15, 29 kwi 2017

horcia napisał(a)

Właśnie,co się dzieje? Ludzi ogarnęło jakieś szaleństwo gdzie by nie spojrzeć wycinka sama w ubiegłym roku wycięłam dużego orzecha(śnieciucha) za radą Danusi, ale staram się zadośćuczynič i nasadzić drzew jak najwięcej

My wycieliśmy za pozwoleniem 25 chorych, starych , nie do uratowania sosen, w tym roku muszę posadzić 25 drzew w zamian.
Efffa 20:16, 29 kwi 2017

malkul napisał(a)

lubia ją bardzo ale i tak mnie wkurza
ma wady
ale i zalety

a ja ją lubię, szkoda tylko , że nie jest zimozielona,
wiesz, że ja mam Twoja kłosownicę?A powiedz mi jeszcze Twoja jarzmiana,. którą też mam, jaka to odmiana?
Efffa 20:20, 29 kwi 2017

horcia napisał(a)

O to tak jak u mnie, ani przedogrógka ani prywatności bo taras i ogród znajdyje się od strony ulicy. Masakra, nie mogę swobodnie nic podłubać w ogrodzie bo ciągle słyszę komentarze typu: ty znowu coś kopiesz, ścinasz grabisz.......
Boże kiedy te tuje urosną

U mnie tez nie ma prywatności, ale ja mieszkam w bocznej ulicy, za mną sa tylko 2 domy
Komentarze, to ja tez zostawie bez komentarza, ja nawet jak slyszę , ze ktoś jedzie to rzucam wszystko i udaje , ze nic nie robię, bo nie chcę mi sie znowu tlumaczyć, ze zmienilam koncepcję, albo, ze rodendron ma tu za duzo slońca
Efffa 20:21, 29 kwi 2017

kasja83 napisał(a)

Buhahahaha-jak dobrze, że mieszkam jak hrabia Dracula-niemal bez sąsiadów

Za mną są tylko 2 domy, ale jednak widać co jem
Efffa 20:22, 29 kwi 2017

malkul napisał(a)

ja też

Przy takim fajnym ogrodzie, to ja bym mogla być Twoją sąsiadką.

edit: i slawnym oczywiście
Efffa 20:24, 29 kwi 2017

anetta napisał(a)
Przybiegłam się przywitać bo piekny ogród tworzysz taki nowoczesny, bedę zaglądać

Witaj Anetko, generalnie chcialabym z nutą naturalistyczną