Rytla
14:27, 25 maj 2016

Te podsośnia mi się podobają, moje mogłyby chyba być podobne:
Dzień dobry,Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Przedogródek - gotowe przykłady ładnych aranżacji
WitajInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Przedogródek - gotowe przykłady ładnych aranżacji
Oto i moja żaba do przełknięcia!Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Przedogródek - gotowe przykłady ładnych aranżacji
To jescze dla uzupełnienia, lewa-psia cześć i środkowa.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Przedogródek - gotowe przykłady ładnych aranżacji
Witaj, na początek załóż swój wątek w dziale projektowanie - tam dobre dusze będą mogły Cię łatwo namierzyć. Ten wątek jest do prezentacji przedogródków.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Przedogródek - gotowe przykłady ładnych aranżacji
Zapewne masz rację, zasugerowałam się nazwą działu "Porady ogrodnicze". Spróbuję założyć swój wątek i poproszę o przeniesienie.