Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój zakątek - początki

Mój zakątek - początki

Makusia 22:10, 27 cze 2017

Natka to spam tylko zakamuflowany.
Dzwonka nie znam (dla mnie to dzwonek) i wiem dużo na temat braku czasu. Cierpię chronicznie na tę przypadłość
natka098 22:13, 27 cze 2017

Makusia napisał(a)
Natka to spam tylko zakamuflowany.
Dzwonka nie znam (dla mnie to dzwonek) i wiem dużo na temat braku czasu. Cierpię chronicznie na tę przypadłość

Wiem że spam, ale jestem wybrańcem

A widzisz taki dzonkowaty, ale on się strasznie pokłada, ciekawa jestem jak będzie wyglądać jak będzie większy. Bo na razie nie zachwyca.
Makusia 22:17, 27 cze 2017

Też kiedyś dostałam coś podobnego, tylko tak szybko nie wpadłam na to, że to spam U Ciebie to już taki wysokich lotów spam Że niby rozmowa zagajona i konwenanse o satysfakcji

Dzwonek jest fajny- bardzo naturalny- robiłam sobie z takich rzęsy jak byłam mała
Zana 22:19, 27 cze 2017

natka098 napisał(a)
Zrobiłam rabate z cisami. I jest tak: cisy, rozplenice, róże The fairy. I wystają 3 trzmieliny w rogu dereń i rabina. Ciekawa jestem efektu jak wszystko urośnie czy będZie przesadzanie.

Zdjęcie robione na szybko bo zaczynało padać.

Fajnie, a jak głęboka jest ta rabata, bo na zdjęciu wygląda, że jednak będzie przesadzanie. Same rozplenice to tak ok. metr średnicy trzeba liczyć.

Chyba pierwszy raz widzę na forum taki spam reklamowy i akurat na Ciebie trafiło. Hmmm dziwne, bo nie wydaje mi się, żebyś potrzebowała tego typu wsparcia. Pamiętam początek, jak wytyczałaś takie mini rabatki, to teraz nie ma porównania
natka098 22:24, 27 cze 2017

Zana napisał(a)

Fajnie, a jak głęboka jest ta rabata, bo na zdjęciu wygląda, że jednak będzie przesadzanie. Same rozplenice to tak ok. metr średnicy trzeba liczyć.

Chyba pierwszy raz widzę na forum taki spam reklamowy i akurat na Ciebie trafiło. Hmmm dziwne, bo nie wydaje mi się, żebyś potrzebowała tego typu wsparcia. Pamiętam początek, jak wytyczałaś takie mini rabatki, to teraz nie ma porównania

1,5m metra tam mam, 0.5 dałam cisom, a różyczki są pomiędzy rozplenicami. Jak się rozrośnie to najwyżej będę przesadzać. Ale powiem, jak chciałam trochę rozplenicę przesunąć to po tygodniu od posadzenia już tak się zakorzeniła skubana, że nie mogłam wyjąć i sobie darowałam.
natka098 22:25, 27 cze 2017

Makusia napisał(a)
Też kiedyś dostałam coś podobnego, tylko tak szybko nie wpadłam na to, że to spam U Ciebie to już taki wysokich lotów spam Że niby rozmowa zagajona i konwenanse o satysfakcji

Dzwonek jest fajny- bardzo naturalny- robiłam sobie z takich rzęsy jak byłam mała

Hmm dzwonkowe rzęsy Dzieci to mają jednak wyobraźnię.
natka098 15:54, 29 cze 2017

Popadało deszczu, wszystko jakby żywsze. Porobiłam trochę zdjęć celem późniejszego porównania sobie zmiany przez rok jakie zaszły

natka098 15:59, 29 cze 2017

Szersze kadry, nie zbyt piękne Ale są

lindsay80 23:32, 29 cze 2017

Dużo się u Ciebie Natalio ostatnio zmieniło, ogród się zapełnia.
Fajna ta rabata z rozplenicami, ale z czasem może się tam zrobić ciasno.
Jaką masz odmianę cisa?

Ciekawi mnie jaki będzie efekt Waszego murowania.
natka098 09:37, 30 cze 2017

lindsay80 napisał(a)
Dużo się u Ciebie Natalio ostatnio zmieniło, ogród się zapełnia.
Fajna ta rabata z rozplenicami, ale z czasem może się tam zrobić ciasno.
Jaką masz odmianę cisa?

Ciekawi mnie jaki będzie efekt Waszego murowania.

Cis mam zwykły pospolity baccata.

Zdaje sobie sprawę że może być ciasno. Ale cóż najwyżej będę miała co robić

Wczoraj jeszcze tam wtedy dosadziłam małe siewki za trzmielinami.