Hejka, ja przydreptałam za naszą Jolcią do Ciebie, i zaczynam czytać Twój watek dopiero, ale powiedz co planujesz jeszcze na tych rabatach? A pod potem to są szmaragdy?
Aniu u nas przecież nawet -5 w nocy nie było. Zdejmij osłony z klona. Limelight niczym nie okrywaj nawet na silne mrozy. Dzisiaj u nas +7 i deszcz, grzyb ci zeżre klona...
Witam Cie Ewelinko.
Pod płotem to szmaragdy, zgadza się, pomiędzy kulkami będa czosnki Ivory Queen i tulipany yyyy...zapomniałam nazwy, muszę sprawdzić Będzie tez oczywiście trawa, ale to na wiosnę,..marzy mi sie hakone, ale całą zimę mam na przemyślenia...Tam, gdzie jest"goła" ziemia będzie wysypany szary żwir a w nim jeszcze kulki buksowe, tylko mniejsze...Jak sie cofniesz, to zobaczysz na projektach Asi MakadamiiNo i oczywiście drzewo - szukam wielopniowego
Izuś, zgadza sie, ale tyły na razie czekały aż się front wykrystalizuje, aby konsekwentnie tam sadzićNa pewno pójde w trawy i kulki. Rośnie tam tez trzmielina, która w tym roku idealnie na stożki sie ukształtowala, więc ją tez wykorzystam
Odnośnie zup: Ja to wogóle zupowa nie jestem, zjem, ale jakbym mogla to bez łączenia z II daniem. U nas w domu to eM zupy gotuje...ja tylko i wyłącznie jak go nie ma w domu a dzieci wołają
Madżen a ty wiesz, że się przestraszyłam tych WIELKICH mrozów i poszłam jeszcze pompasy otulić????
Dzisiaj wszystko będe ściągaćRobota głupiego(albo niedouczonego)
Trawy zaczęłam wiązać, ale mnie deszcz pogonił
Dzięki że piszesz:*
Ania, ale Ty masz porządek na tyłach ogrodu i za płotem chyba sad, pięknie musi być jak drzewa kwitną!
Wróciłam się do fotek wnętrz, w kuchni też mam czarny granitowy blat i czarny lacobel, o ile blat mi problemów nie stwarza to lacobel przeklinam, nie cierpię go wycierać a robić to trzeba niestety często.
Zdjęć z "porządkiem" taczkowo- doniczkowym przy kotłowni nie widziałaś
Odnośnie lacobelu i blatu- mam juz nawyk, że codziennie po szykowaniu posiłku przecieram. Używam płynu do mycia szyb i ściereczki z mikrofibry....a tak poza tym kilka innych natręctw też jeszcze posiadam...