Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

AniMa 08:06, 17 lis 2016

Basilikum napisał(a)
ojej co to jest lacobel?

Szkło szlifowane z jednej strony - można wybarwiać na dowolny kolor lub nanieść na niego dowolny wzór czy zdjęcie. Mój ma grubość ok. 2 cm i przy płycie (na wszelki wypadek) jest hartowany
Nie chcieliśmy mieć fug w kuchni do czyszczenia....tak jak w poprzednim mieszkaniu: małe płytki i jasna fuga...to dopiero były porządki: ze szczoteczką do zębów w ręku
AniMa 08:09, 17 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Uczymy się całe życie tutaj przynajmniej zawsze ktoś zawsze podpowie i do pionu postawi )))

Oj tak masz rację Jolu...ja wczoraj się pionizowałam przy ściąganiu reszty okryc z klonów i trawy pompasowej a potem przy wiązaniu traw...niby tego mało u mnie a 1,5 godzinki zeszło.... Potem musiałam się poziomować na kanapie
polinka 11:29, 17 lis 2016

Cześć Co tam działasz oprócz ściągania okryć?
Kuba 12:06, 17 lis 2016

AniMa napisał(a)
Odnośnie spraw świątecznych: taki klimacik (conajmniej) przydałby się za miesiąc:
Basilikum 14:08, 17 lis 2016

AniMa napisał(a)

Szkło szlifowane z jednej strony - można wybarwiać na dowolny kolor lub nanieść na niego dowolny wzór czy zdjęcie. Mój ma grubość ok. 2 cm i przy płycie (na wszelki wypadek) jest hartowany
Nie chcieliśmy mieć fug w kuchni do czyszczenia....tak jak w poprzednim mieszkaniu: małe płytki i jasna fuga...to dopiero były porządki: ze szczoteczką do zębów w ręku

a to juz wiem to zamiast kafelek sie kladzie a scine. Nie wiedzialam, ze to sie tak nazywa. U mnie beda jednak kafelki, bo mi nie pasuje tak nowoczesnie w domu
Kuba 15:23, 17 lis 2016

ZŻarło treść mojego postu wyżej, za to przeszło zdjęcie więc tylko pozdrawiam
Pszczelarnia 16:01, 17 lis 2016

W pionie i poziomie pozdrawiam.
AniMa 11:05, 18 lis 2016

polinka napisał(a)
Cześć Co tam działasz oprócz ściągania okryć?

hehe Zaczęłam rozlewać nalewki. Pierwsza poszła wiśniówka, została malinówka i jeżynówka

nie przyznaje sie głośno, że po zjedzeniu "kilku" wisienek poszłam spac 2 h wcześniej
AniMa 11:06, 18 lis 2016

Basilikum napisał(a)

a to juz wiem to zamiast kafelek sie kladzie a scine. Nie wiedzialam, ze to sie tak nazywa. U mnie beda jednak kafelki, bo mi nie pasuje tak nowoczesnie w domu

U nas do wyboru były kafle a'la drewno lub lacobel...no i stanęło na lacobelu- nie żałuje
AniMa 11:07, 18 lis 2016

Pszczelarnia napisał(a)
W pionie i poziomie pozdrawiam.

Wczoraj po wisienkach, to bardziej w poziomie