Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

AniMa 09:04, 21 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Te flaszki sie tu przewalają od rana Anka zrób z tym porzadek !

Jolu juz sie biorę, zaraz nowe porządki będą
AniMa 09:05, 21 lis 2016

Madzenka napisał(a)
Oblizałam się n widok wiśnióweczki

kasja83 napisał(a)
mmmm-wiśnióweczka-jeszcze w takim fajnym wydaniu!!lajkuję

To flaszeczkę zatrzymam na jakieś spotkanko, na rozgrzewkę
AniMa 09:10, 21 lis 2016

W ogrodzie trawy powiązane, chochoły pościągane, pilnuje jak trawka rośnie i ...jeszcze mam do zrobienia kilka rzeczy.... a tu nowy członek rodziny do niańczenia przybył... Na razie ogród poleży i odpocznie od mojego deptania

AniMa 09:12, 21 lis 2016

Pierwsza noc nieprzespana...maluch (9 tygodni)najchętniej śpi na rękach na podusi płacze... Jest taki cudny, że nawet mój eM sie rozczula...(patrzę na niego dosyć dziwnie - wierzcie mi na słow)

I tu prośba do Kociar...gdzieś czytałam...nie pamiętam u której czym popryskać meble, aby nie drapał...
Magda70 09:28, 21 lis 2016

AniMa napisał(a)
W ogrodzie trawy powiązane, chochoły pościągane, pilnuje jak trawka rośnie i ...jeszcze mam do zrobienia kilka rzeczy.... a tu nowy członek rodziny do niańczenia przybył... Na razie ogród poleży i odpocznie od mojego deptania

Jezu,,,.........cudeńko!!
AniMa 09:32, 21 lis 2016

Na zdjęciach hodowcy, wydawał się większy.. w rzeczywistości jest wielkości dłoni eMa...Teraz siedzę i się dokształacam z kocich fanaberii:0
Oj i na ogród i na Ogrodowisko czasu będzie mniej...
nawigatorka 09:45, 21 lis 2016

Wiesz kotów nie lubię źle muszę przyznać że uroczek z niego

Moja przyjsciolka przygarnela kota z fundacji.bezdomny ale po wszelkich badaniach,szczepieniach itp i mówiła że to tak trudne,tak rygorystyczne są wymagania że Masakra.np nie można zostawiać kota samego idąc do pracy na 8h i trzeba poddać się wzji lokalnej mieszkania....
Magda70 09:52, 21 lis 2016

AniMa napisał(a)
Na zdjęciach hodowcy, wydawał się większy.. w rzeczywistości jest wielkości dłoni eMa...Teraz siedzę i się dokształacam z kocich fanaberii:0
Oj i na ogród i na Ogrodowisko czasu będzie mniej...

Najważniejsza to kuweta. Siusia do niej?
I kup drapak....aby tam drapał a nie meble.
AniMa 10:24, 21 lis 2016

Ponoć nauczony czystości ale nasza kuweta, albo zwirek mu nie pasuje.... Do rana wstrzymywał, ale pewnie jak wrócę do domu to będę szukać "niespodzianek". Drapak zakupiony a na meblach na razie kocyki powieszone...

Nie miała baba roboty, no nie????
AniMa 10:26, 21 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
Wiesz kotów nie lubię źle muszę przyznać że uroczek z niego

Moja przyjsciolka przygarnela kota z fundacji.bezdomny ale po wszelkich badaniach,szczepieniach itp i mówiła że to tak trudne,tak rygorystyczne są wymagania że Masakra.np nie można zostawiać kota samego idąc do pracy na 8h i trzeba poddać się wzji lokalnej mieszkania....

Asiu a te wymagania to z fundacji czy takie normalne dla każdego kota????