Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

anna_t 11:16, 29 mar 2017

AniMa napisał(a)
Kasiu, Danusiu, Izuniu, Aniu - zbiorowo dziękuję. Jesteście wspaniałe
Jak ja się cieszę, że jestem w tej społeczności...tu nie ma żadnego hejtu (ŻADNEGO), jest radość z pasji i życzliwość
ja też uwielbiam to forum..wogole mam wrażenie że od kiedy odkryłam tą pasję to jestem innym człowiekiem. Wraca się do domu i ma się cel poza dziecięcym grajdolkiem
bdan 11:28, 29 mar 2017

anna_t napisał(a)
ja też uwielbiam to forum..wogole mam wrażenie że od kiedy odkryłam tą pasję to jestem innym człowiekiem. Wraca się do domu i ma się cel poza dziecięcym grajdolkiem

No i jaki zjadacz czasu przy okazji
AniMa 11:31, 29 mar 2017

Ja żałuję, ze nie kupiłam ich więcej, ponoć się nie rozmnażają jak inne cebulowe...ale nie ważne...

Wiem, że nerw to nie najlepszy stan dla zdrowia, wole byc do wszystkiego pozytywnie nastawiona...wole kopać w ogrodzie niż coś łykac

Na placyku pod hamak oprócz trawki, będą jeszcze rozplenice (widać kilka kępek) - rozdzieliłam 1 dużą - oby ładnie się przyjęły i rozrosły....

Sąsiadka ma bardzo dobry dostęp do hurtowni kwiatów Często się ze mnną dzieli i dzięki temu praktycznie cały czas coś jest w wazonie Ostatnio były różowiaste tulipany
AniMa 11:45, 29 mar 2017

anna_t napisał(a)

bdan napisał(a)

No i jaki zjadacz czasu przy okazji

Zjadacz czasu zgadza się, ale ja tylko w pracy co trochą zaglądam lub w domu jak mam siły.... zresztą w domu to praktycznie komputra nie ruszam...

Wolę z moimi dziewczynami posiedzieć no i w ogrodzie oczywiście....
Ale... choć nie mam porównania - bo nie jestem użytkownikiem innych portali społecznościowych - to wiem ze tutaj cały czas płynie rzeka serdeczności, pomocy i dobrych chęci...nie ma tu chwalenia się dla samego chwalenia tylko dla radości dzielenia się z innymi lub poproszenia o pomoc i to mi się podoba Nikt nie przychodzi tu aby przelewać negatywne lub ironiczne komentarze...ludzie na Ogrodowisku to w moim prywatnym odczuciu wielka grupa przyjaciół.

Przykro mi, ze muszę pohamować wszystkie plany, ale na ogród się nie obrażam i będę pielęgnować to co jest
Milka 11:54, 29 mar 2017

Pielęgnowac trzeba, zamiast coś łykać, lepiej plewić i są dziewczynki
Jak jestem w domu, praktycznie nigdy na kompie nie siedzę, nie mam kiedy, w pracy tylko
AniMa 12:04, 29 mar 2017

Dobrze, ze praca z komputerem
kamila66 12:06, 29 mar 2017

AniMa napisał(a)

No mnie ostatnio czasu w pracy brakuje, ale zaglądam nie zawsze piszę
Milka 12:27, 29 mar 2017

AniMa napisał(a)

Niby tak, ale potem oczy bola, zaraz zmykam z forum
plakacik na taras, tam barowo najbardziej
Makusia 12:37, 29 mar 2017

Też bym chciała taką sąsiadkę
A magnoliowa to też buksikowa z tego, co widzę
AniMa 13:28, 29 mar 2017

kamila66 napisał(a)

No mnie ostatnio czasu w pracy brakuje, ale zaglądam nie zawsze piszę

Jak jest przestój w pracy to potrafię siedzieć i siedzieć...jak jest nawał...to dla wytchnienia

Milka napisał(a)

Niby tak, ale potem oczy bola, zaraz zmykam z forum
plakacik na taras, tam barowo najbardziej

Z tymi oczami to najgorzej - worda mam już na 120%
Tylko tam na tarasie za bardzo nie ma gdzie, ale wystawię go na dwór, aby patyny nabrał