Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

AniMa 11:29, 31 mar 2017

anka_ napisał(a)
Aniu na jakąś specjalną odmianę runianki polujesz? Dużo jej potrzebujesz? Bo może lepiej poprostu z sadzonek od kogoś, ona bardzo łatwa jest przecież do rozsadzania i podziału. Może efekt nie taki WOW jak przy wypasionych sadzonkach, ale ile taniej.
PS Aniu wstawię u siebie zdjęcie mojej runianki. Jakbyś chciała taką to krzycz.

Aniu nie polowałam specjalnie. W zeszłym roku w sumie przypadkowo kupiłam, spodobała mi sie.... poczytałam na O i olśnienie!!! to jest własnie runaianka o której tyle wszyscy piszą Jak pojechałam 2 raz było już wykupione
Mam tę zwykłą
Twoja śliczniutka i już sie do ciebie uśmiecham
AniMa 11:30, 31 mar 2017

Basilikum napisał(a)
alez bym sobie do Kwiatonu na zakupy pojechala. W tym roku wyglada na to, ze mi sie nie uda

Izuniu nasz trzebnicki Kwiaton jest średniej wielkości, ale też lubię tam zaglądać, nawet dla samego zobaczenia co akurat mają i powiedzenia "Dzień Dobry" miłej obsłudze
AniMa 11:36, 31 mar 2017

Milka napisał(a)
Żal Iza, wzbogacili ofertę

Jestem ciekawa tego Twojego

Milka napisał(a)

Mozgę wywal, okropnie inwazyjna i brzydnie.
ładne sadzonki, ale jakby po 2,5 były

Mozgę wywalam właśnie z rabaty, która ma być ładna (miała być, bo na razie ją tylko wyczyszczę)....daję ją pod płot od sąsiadów gdzie na razie nic nie ma a chwaściory i śmieci strasznie przełażą.... Będzie miała rolę zadarniania i utrudni przechodzenie dziadostwa...Chce ją tez dać od ulicy aby trochę kurzu wyłapywała...na razie remontu drogi ani widu ani słychu....

Za 2,5zł to tez bym wzięła....
AniMa 11:41, 31 mar 2017

lojalna_ napisał(a)
Ile tu u Ciebie zdarzeń i wydarzen mam nadzieje ze zdrówko juz dopisuje a magnolia kwitną.

Buxiaki pracusiu. ..))

Jolu no Ciebie ostatnio coś nie widać???
Magnolia coraz piękniej się otwiera liczę na mały spektakl już juro Mam nadzieje, że nadchodzące przymrozki jej nie zaszkodzą...Okrywać ją na noc????

Buziam Cie też mocniutko
Milka 12:14, 31 mar 2017

Z tymi magnoliami to kłopot, bo jak kwitną i mróz chwyci, to po kwiatach, zbrązowieją i odpadną i tyle po kwitnieniu, ale mrozów nam nie zapowiadają.
Hym, obyś potem jej nie klęła, jak ja, długo trwało usuwanie, jak i miskanta cukrowego
AniMa 12:52, 31 mar 2017

Czyli w razie czego szykować kapturki na magnolię???

Na raie zakładam, że będę wdzięczna mozdze za mniejszą robotę przy plewieniu. Wiem, ze ograniczyć jej się zbytnio nie da....no ale cóż...
kluska_slaska 13:45, 31 mar 2017

AniMa
Magnolia coraz piękniej się otwiera liczę na mały spektakl już juro

Serio u Was już tak ciepluteńko? U mnie jeszcze nic się nie zapowiada, chociaż jak obserwuję magnolie u sąsiadów, to dochodzę do wniosku, że moja jest z tych leniwych i jako ostatnia na naszej ulicy ma kwiaty
AniMa 14:13, 31 mar 2017

Witam Cie Wandziu.
Moja Encore juz ma piękne grubiutkie pączki a druga powder puff jeszcze zamknięta
AniMa 16:32, 31 mar 2017

Dziewczyny przyjeżdżam z pracy i....

Dla mnie są przecudne Od razu milej praca pójdzie
Wendy79 16:36, 31 mar 2017

No nie, cudna