Booooszeee jaki piękny fotel. Oczywiście Kotek też bez dwóch zdań ale fotel i katek razem to po prostu ... łzy mam w oczach. Piękne połączenie.
Co do hakone to u mnie też nie chciałam rosnąć. Najpierw była na słońcu i lipa a potem ją przesadziłam w cień i też lipa. Po 5 latach dawania jej szansy została wyautowana.
Ale możliwe że to z powodu kory jak pisze Milka. Nie wiedziałam tego. Teraz trochę mi głupio.
Ten miłorząb ma piękny pokrój, będzie dostojnym drzewem. Szkoda że nie mam miejsca już dla niego. Zdecydowałem się na Ambrowca, oba piękne. Hakonechloa musiałem całe wyrzucić, za dużo słońca-rozdałem po rodzinie i w to miejsce mam szpaler szałwi omszonej
Fotel wyglądał kiepskawo jak go kupowałam za cale 100 zł...ale fachowiec zatroszczył się o tapicerkę a ja o farbę i gwoździe ozdobne - teraz służy jako fotelisze do lektury...lub do oglądania
Ja hakone będę męczyć, aż będzie wyglądało tak jak u Irenki. Męczyć w pozytywnym znaczeniu