Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

AniMa 14:04, 12 wrz 2016

Dobrze, że pojechaliśmy do tej szkółki już po wycenie pana od domku do dumania, bo po nim stwierdziliśmy że za kwotę, którą zaśpiewał, to 15 lat będziemy dumać w miejscu bardziej publicznym
Miałam lekkiego dołka: nie wiedziałam za co się na ogrodzie wziąć...WIERZYCIE????
Buki to był miodek na smutki dnia wcześniejszego
polinka 11:08, 13 wrz 2016

Aniu, masz może jeszcze w nadmiarze skrzyp?
sylwik69 11:26, 13 wrz 2016

AniMa napisał(a)
Dobrze, że pojechaliśmy do tej szkółki już po wycenie pana od domku do dumania, bo po nim stwierdziliśmy że za kwotę, którą zaśpiewał, to 15 lat będziemy dumać w miejscu bardziej publicznym
Miałam lekkiego dołka: nie wiedziałam za co się na ogrodzie wziąć...WIERZYCIE????
Buki to był miodek na smutki dnia wcześniejszego

Oj wierzę!jak tak miałam gdy stało się jasne że przeprowadzka w następnym roku i moja mobilizacja i chęć działania spadła do ZERA.My sobie marzymy i planujemy a życie pisze swoje scenariusze...
AniMa 11:38, 13 wrz 2016

polinka napisał(a)
Aniu, masz może jeszcze w nadmiarze skrzyp?

Poli na 1 zupkę uzbieram
Zacznę już dziś
AniMa 11:41, 13 wrz 2016

sylwik69 napisał(a)

Oj wierzę!jak tak miałam gdy stało się jasne że przeprowadzka w następnym roku i moja mobilizacja i chęć działania spadła do ZERA.My sobie marzymy i planujemy a życie pisze swoje scenariusze...

Pamiętam twój ból....niestety domek dumania nie powstanie wogóle, ale... juz myśle co tam dac innego - chhyba będzie ten dodatkowy taras z pergolą i miejscem na ognisko....
Z innym miłych rzeczy: jutro jedziemy po thuje i moje buki obfocę.... Niestety jeszcze nie wykopię, bo tam piasek i wszystko się z korzeni obsypie....Poczekam.
jazzy 12:25, 13 wrz 2016

O, buki będą
Powiem Ci w tajemnicy, że jestem osobiście rozczarowana drzewami w ogóle
Wszystkie mam na patelni i tylko umbry wyglądają dobrze póki co. Reszta chora i przypalona... Liczę po cichu na to, że potrzebują czasu żeby się zaklimatyzować w nowym miejscu, ale nie zmienia to faktu, że ryczeć mi się momentami chce

Trzymam kciuki żeby Twoje nie dały Ci powodu do zmartwień
AniMa 12:52, 13 wrz 2016

Jazzy ja na razie mam kilka brzóz i tez kiepskawo rosną, buczki są już jak byczki wypasione, dlatego wolę czekać z wykopaniem i wsadzaniem aby porządnie sie przyjęły i od razu cieszyły oko...
Oczywiście podstawa: dobre przygotowanie papu dla korzonków. Zamówiłam ziemię, korę i obornik, reszta dóbr już czeka. Ale będzie miszania
sylwik69 11:36, 14 wrz 2016

Cieszę się z Tobą,tyle drzewek to będzie piorunujący efekt i tak jak piszesz muszą się w nowym miejscu zakorzenić,przyjąć a o to że im super warunki przygotujesz wcale się nie martwięczekam na fotki!
anbu 11:42, 14 wrz 2016

No dziś mają być zdjęcia? To ja czekam dalej
AniMa 12:01, 14 wrz 2016

Dziewczyny dzisiaj porobię zdjęcia, ale wrzucę jutro....
W domu to tylko w weekandy zaglądam na O. tak to zarobiona jezdem
W pracy natomiast zalogowana non stop