Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

aga_pe 14:51, 09 wrz 2016

Ania, to z racji pogody przesuwamy jeszcze o trochę wypad do pani Julii,czy już chcesz bardzo, bardzo? Ja mam do odebrania hortkę, którą dałam na przechowanie, bo bym ją prawie ukatrupiła. Jednak jeszcze się wstrzymuję,bo posucha u mnie ogromna. Chyba raczej zakupy świerkowo - cisowe też przełożę na październik....może na wiosnę.Do urzędu muszę tylko wysłać pismo o zmianę terminu. Pozdrawiam
anbu 21:15, 09 wrz 2016

anna_t napisał(a)
ogrodów formalnych też brak na forum...a szkoda

No szkoda, bo one najbardziej mi się podobają
anna_t 15:11, 10 wrz 2016

anbu napisał(a)

No szkoda, bo one najbardziej mi się podobają
serio??? Jak patrzę na twój masz masz zywoplotowy to w życiu bym nie pomyślała..
anbu 20:14, 10 wrz 2016

anna_t napisał(a)
serio??? Jak patrzę na twój masz masz zywoplotowy to w życiu bym nie pomyślała..

Serio, serio A sadzenie różnych roślin w żywopłocie ma chyba swoje uzasadnienie
kasia_w 09:38, 12 wrz 2016

Ania napisałam u siebie o buku. Bywasz czasem u Kulasa we wro na Brucknera? Mają teraz przepięknej urody ambrowce kolumnowe i kulki szczepione, po 160 zł/szt. Być może dziś tam będę mogę je sfotografować.
AniMa 09:41, 12 wrz 2016

Asiu - Makadamia - pompasy to moja i sąsiadki nazwa na trawy nn , które rosną naprzeciw i wyglądają jak brzydsza siostra trawy pompasowej

Jeżeli chodzi o piny, to mniej betony i nawet same formy roślin miałam na myśli tylko właśnie zestawienia roślin
AniMa 09:42, 12 wrz 2016

Aguś z zakupami czekamy, bo ja u siebie mam taka skałę, że nawet traktora nie wpuszczam
AniMa 09:44, 12 wrz 2016

Anie: Anbu i Anna_t Troche tej formalności u mnie będzie ale nie tak bardzo bardzo
AniMa 09:50, 12 wrz 2016

Kasiu dziękuje bardzo za informację. Zrób zdjęcia proszę, jeżeli będą buki to też. Te które pochłonęły mi myśli i pewnie przyszła pensję, kosztują 100 za okaz ok 2,5 ładnie już rozgałęziony (formowany).
Jedyny minus to taki, ze są do kopania a z tym to muszę czekać do porządnej ulewy...najlepiej 4 dniowej. W wyobraźni już u mnie rosną....Stwierdziłam, że kupie mniejsze thuje, aby na nie mi wystarczyło...
kasia_w 09:55, 12 wrz 2016

Ach, przeciez kupić zawsze można i poczekać do ulewy w donicach hi hi
też mam w planie małe przesadzanie i sobie znalazłam takie wytłumaczenie

edit- nie doczytałam że są do kopania.
A zaglądasz może na zakrzów do Botanika- widziałam tam w zeszłym roku Rohana ponad 2 m chyba za 120 w donicy