Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

AniMa 08:48, 19 wrz 2016

Wy tu sobie gadu gadu a mnie nie ma... Moja teściowa daleko mieszka i jak na razie z drzewem się do mnie nie wybiera
Ale moja mamusia dużo dobrodziejstw mi przytargała Buziam ją zawsze za to

Thuje zasadzone i przetrwały sobotnią ulewę. Na razie zdjęć nie ma, bo po tej ulewie włśnie zrobił się delikatnie mówiąc bur...na przodzie...wszystko mi z drogi spłynęło.(wycieczka do gminy mnie czeka). Przestanie padać i oczywiście idę sprzątać...
Sąsiad tym razem nie zalał, ale.... tyły bbb dobrze podlane i teraz czekam aż wszystko ładnie wsiąknie i traktor wjedzie...

Nett 08:52, 19 wrz 2016

anna_t napisał(a)
Marta..

Nie Marta. I nawet nie teściowa, tylko hakuro u mnie
Nett 08:54, 19 wrz 2016

AniMa napisał(a)
Wy tu sobie gadu gadu a mnie nie ma... Moja teściowa daleko mieszka i jak na razie z drzewem się do mnie nie wybiera
Ale moja mamusia dużo dobrodziejstw mi przytargała Buziam ją zawsze za to

Thuje zasadzone i przetrwały sobotnią ulewę. Na razie zdjęć nie ma, bo po tej ulewie włśnie zrobił się delikatnie mówiąc bur...na przodzie...wszystko mi z drogi spłynęło.(wycieczka do gminy mnie czeka). Przestanie padać i oczywiście idę sprzątać...
Sąsiad tym razem nie zalał, ale.... tyły bbb dobrze podlane i teraz czekam aż wszystko ładnie wsiąknie i traktor wjedzie...

Jeju jak ja bym chciała chociaż mały deszczyk. U mnie susza, że muszę podlewać i do końca tygodnia nie ma szansy na deszcz.Buu
makadamia 09:03, 19 wrz 2016

A mnie też ciągle słonecznie i nie wiem czy się cieszyć czy wkurzać
Makusia 09:14, 19 wrz 2016

a u mnie słoneczko dopiero dzisiaj. Cała niedziela deszczowa i pochmurna i dopadł mnie pierwszy jesienny leń. Cały dzień się z domu nie ruszyłam i pod kocem się wylegiwałam
Zimno...brrr...
AniMa 09:26, 19 wrz 2016

Ja też tak na deszcz czekałam...a potem to paznokcie gryzłam jak się przelewało....odpływy nie nadążął....
AniMa 09:30, 19 wrz 2016

U nas słońca nie widać....chyba dzisiaj będzie jakiś handmade w domu...
nawigatorka 10:41, 19 wrz 2016

A skad ten piach Wam spływa? Nie jesteście powyżej drogi?
Makusia 10:43, 19 wrz 2016

Aniu to jakieś oberwanie u Ciebie było?! U mnie rzęziło cały dzień, ale ulewa mnie ominęła.
AniMa 11:00, 19 wrz 2016

Najpierw sobie deszczyk padał, a potem jak lunęło to świata nie było widać.

Jak zaczynaliśmy budowę, to droga była z nami na równo, ale wspaniałomyślne władze zamiast obiecanego asfaltu cały czas coś wysypywali, by ożna byrło przejechać a nie kolo urwać i w tyn sposób droga jest z dobre 0,5m wyżej...
Jak się zaczęło lać z drogi, to i świeżo skopaną ziemie na rabatach frontowych zmyło....
Mam nadzieję, że odpływu nie zatkalo....
Łączycie się ze mna w bólu????