Kasiu to te jasnozielone kółeczka na przodzie i z boku jak się idzie do basenu(niebieskie oczko) Rosną teżna samym tyle po bokach- po 2 ale sie nie zmieściły na planie
Ja na razie w pracy siedzę i doczekać 15 się nie mogę...potem jadę po córę i dawaj do prac ziemnych....No obiadek w międzyczasie łyknę
Zdjęcia jak mnie noc nie zastanie, to zrobię
Jutro wstawię, choć nie obiecuje, że z rana, bo dzień wyjazdowy;(
Ale od ostatnio wstawionych zmienił się tylko kolor ziemi - na bardzie wysuszony
Ale czemu będziesz je wykopywać? sorki, pewnie już pisałaś. Jeśli są z tyłu, to z tyłu i z przodu sprawi, że będziesz miała ich dośćAlbo tył, albo przód, bo się las brzozowy zrobi.
A tego ambrowca to Ty Aniu na żywo widziałaś?A jak się przebarwia jesienią tez widziałaś
Wiem , jestem uparta, ale dobrze wiedzieć dokładnie, czego się nie lubi, haha
siem wymądrzam. Rok temu przeżywałam podobne, jak Ty drzewne dylematy i chyba wszystkie we wro drzewa obejrzałam
U sąsiada mam ambrowcaWłaśnie kolor czerwony tak mi nie....bardzo Jak jest zieloniutki to ok
Brzozy z przodu miałam w planach wykopać, aby wsadzic buki....w sumie to nie myślałam, gdzie je przekopywać...myślałam raczej o podarunkach.
Kasia super dzięki Tobie ile kasy zaoszczędzone, u mnie ilości trzmieliny przycięłaś a tutaj drzew
ja szukam ambrowcow kolumnowych Kasia, dwóch. dasz mi namiary na tą szkółkę?
u mnie 2m graby po 50zł, ładne nie patyki. ale niewiem czy wysyłają