Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

lojalna_ 21:24, 25 wrz 2016

Aniu bardzo mi było miło spędzić z Toba troche czasu )) swietne z Ciebie towarzystwo pozdrawiam Cie i do następnego razu ))))
aga_pe 00:25, 26 wrz 2016

Ale zazdroszczę Wam dzisiejszych Wojsławic . Pozdrawiam
Wendy79 08:26, 26 wrz 2016

AniMa napisał(a)
Aga zabij mnie która to Ty byłaś....ktoś powiedział, ze Cię nie ma to uznałam....że Cię nie ma. Przyznaje się bez bicia. Pogubiłam się. Ale na pocieszenie: uważam że wszyscy byli cudni wspaniali, więc jesteś w tym towarzystwie. Przepraszam, za moją spostrzegawczosc- bardzo bardzo...zasługuje na "kolano"

To ta, która jak witaliśmy się z Wieloszką, rozmawiała z Tobą czy mieszkasz pod samą Trzebnicą Mały "księżyc w pełni" z warkoczykiem
AniMa 08:27, 26 wrz 2016

Aga Wendy - już wiem, chociaż zabrało mi to troche snu z powiek Buziam mocno

Jola właśnie mówię mojej koleżance z pracy jakie Wy wszystkie fajne babeczki jesteście, ze świecą takich szukać. Energii mam na miesiąc w pracy a w domu do przekopania całego ogrodu

Aga Żałuję, że Was nie było - pewnie miałybyśmy podobnie wesołe autko jak dziewczyny pokazały na wątku z Wojsławic
Co sie odwlecze - nie uciecze
AniMa 08:30, 26 wrz 2016

Wendy79 napisał(a)

To ta, która jak witaliśmy się z Wieloszką, rozmawiała z Tobą czy mieszkasz pod samą Trzebnicą Mały "księżyc w pełni" z warkoczykiem

To właśnie moje zdolności do zapamiętywania imion i twarzy....Musimy się częściej spotykać - nie tylko na wątkach ale i w realu
Nett 08:49, 26 wrz 2016

Ale fajnie, że mieszkacie niedaleko siebie i mogłyście sie spotkać. Super!
Ja niestety jeszcze nikogo ze Szczecina czy okolic nie spotkałam na O. i bardzo żałuję, bo takie kontakty na żywo byłyby wspaniałe.
Makusia 09:03, 26 wrz 2016

No proszę! I kolejne Orgodowiskowe spotkanie
A jak sama impreza?
AniMa 09:03, 26 wrz 2016

Nett napisał(a)
Ale fajnie, że mieszkacie niedaleko siebie i mogłyście sie spotkać. Super!
Ja niestety jeszcze nikogo ze Szczecina czy okolic nie spotkałam na O. i bardzo żałuję, bo takie kontakty na żywo byłyby wspaniałe.

Jak będę jechała w tamte okolice, to wiem, gdzie zrobić przystanekA swoją drogą, to było naprawdę super przeżycie, powtórzę się, ale TA ENERGIA!!!!!

Gdzieś mi się na pewno przewinął wątek ze Stargardu Szcz.
AniMa 09:05, 26 wrz 2016

Makusia napisał(a)
No proszę! I kolejne Orgodowiskowe spotkanie
A jak sama impreza?

Ja tam jestem jeszcze w zachwycie i pewnie mi ta ekstaza szybko nie minie. Marta mogę ci odesłać do wątku, zdjęcia aż buchają radością ze spotkania.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/7101-swieto-traw-wojslawice-25-wrzesnia-2016?page=17
AniMa 09:18, 26 wrz 2016

Wrzuce jeszcze obiecane fotki ze szkółki pod Żmigrodem: przepraszam za zdjęcia z komórki
takie buksy czekaja na powitaniu:

Te juz wszadzone, część długo formowana, część tylko podcinana:

te najwieksze kule - 80 zł