Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

asiak 11:32, 23 cze 2017

Moja pierwsza lilia

To już wszystko
agnieszka_m 11:56, 23 cze 2017

Ślicznie Asiu już masz

Pozdrawiam
hanka_andrus 12:32, 23 cze 2017

Asiu, wszystko pięknie rośnie i kwitnie u Ciebie, podziwiam, ale przecież nie mogło być inaczej, tyle pracy codziennej!
Do tej beczki miodu dodam jednak łyżkę dziegciu: zabierz przywrotnika spod róż. Bo jak się wysieją różom w korzenie to róże stracisz, a wypielić tego z kolczastych krzewów nie sposób. A przynajmniej poobcinaj kwiatki. Ten przywrotnik najładniej wygląda sam, Może z szałwią, ale od róż z daleka. Chyba, że nie zależy Tobie na wygodzie, a zależy na widoku. no to wtedy spoko, niech rosną jak chcą. Wybacz moją uwagę praktyczną.
Miłego weekendu.
Zana 12:52, 23 cze 2017

Asia, zrobiłaś takie zakupy, że zaczynam się zastanawiać gdzie Ty to poupychasz. To jak zmieniłaś swoją działkę przez jeden rok to jest mistrzostwo, wielkie brawo Ty. Niesamowita jest ta zmiana i jej efekty. Super!

Co do przywrotnika, to ja mam już kilka lat i u mnie się on jakoś strasznie nie wysiewa, powiedziałabym nawet, że prawie w ogóle siewek nie mam. Kwiatostany trzymam zawsze długo, bo bardzo je lubię. Ale to pewnie sprawa w pewnym sensie indywidualna.
asiak 13:08, 23 cze 2017

hanka_andrus napisał(a)
Asiu, wszystko pięknie rośnie i kwitnie u Ciebie, podziwiam, ale przecież nie mogło być inaczej, tyle pracy codziennej!
Do tej beczki miodu dodam jednak łyżkę dziegciu: zabierz przywrotnika spod róż. Bo jak się wysieją różom w korzenie to róże stracisz, a wypielić tego z kolczastych krzewów nie sposób. A przynajmniej poobcinaj kwiatki. Ten przywrotnik najładniej wygląda sam, Może z szałwią, ale od róż z daleka. Chyba, że nie zależy Tobie na wygodzie, a zależy na widoku. no to wtedy spoko, niech rosną jak chcą. Wybacz moją uwagę praktyczną.
Miłego weekendu.

Haniu, bardzo dziękuję za praktyczne uwagi. Są dla mnie bardzo cenne i zawsze jestem otwarta na jakiekolwiek sugestie
Bardzo mi się podobają przywrotniki na tle róż, więc na razie je zostawię
Jak zaczną się wysiewać i przysporzą mi problemów, to uszykuję im inną miejscówkę
Póki co, niech pocieszą moje oko
asiak 13:14, 23 cze 2017

Zana napisał(a)
Asia, zrobiłaś takie zakupy, że zaczynam się zastanawiać gdzie Ty to poupychasz. To jak zmieniłaś swoją działkę przez jeden rok to jest mistrzostwo, wielkie brawo Ty. Niesamowita jest ta zmiana i jej efekty. Super!

Anulka dziękuję
Wszystkie roślinki kupione maja już wyznaczone swoje miejsce, zostaje mi tylko wsadzenie
asiak 13:18, 23 cze 2017

Kochani, kiedy przycinamy trzmielinę?
Bo chyba muszę przyciąć ją, jak myślicie? Czy tak ma rosnąć?

anbu 13:29, 23 cze 2017

Ekstra u Ciebie Asiu Rasową ogrodniczką się stałaś

Ja trzmieliny przycinam wtedy gry robią się rozczochrańce, czyli możesz zawsze
Makusia 13:38, 23 cze 2017

Kobieto! Iloma rękami Ty dysponujesz?
Nie widzę u Ciebie ani jednego chwasta, a zauważam, że kora nie wszędzie.
Pięknie u Ciebie, starannie i czysto, a ilość roślinek zakupionych..szaleństwo
asiak 13:43, 23 cze 2017

anbu napisał(a)
Ekstra u Ciebie Asiu Rasową ogrodniczką się stałaś

Ja trzmieliny przycinam wtedy gry robią się rozczochrańce, czyli możesz zawsze

To obejrzę je w takim razie, czy są rozczochrane