Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

06:53, 14 cze 2018
Kurcze z róż masz same rarytasy, ogólnie pięknie się zrobiło, pamiętasz początki?
Ewa777 07:19, 14 cze 2018

Wszystkie różyczki masz piękne Muszę zapamiętać, bo jak będę chciała dosadzić, to warto takie sprawdzone
Rabata z rododendronami i begoniami wygląda przepięknie Ja u siebie już nie wyobrażam rabatek bez begonii
asiak 07:22, 14 cze 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Asiu ale czeresnie dorodne masz pewnie slodkie widze ze masz bailando ja tez i jestem z niej mega zadowolona ascot u mnie w tym roku tez czeka na otwarcie paczkow ciekawa jestem co to z tego bedzie bo sadzijam go na jesien

Kasiu, Twoja Ascot zapewne da popis Moja była sadzona na wiosnę i tego samego roku pięknie kwitła i wielka urosła
W tym roku szałwia, która rośnie z Ascotami, zagłuszyła je trochę. Już ją ścięłam, ale różyczki troszkę zmaltretowane. Może teraz odżyją trochę
asiak 07:25, 14 cze 2018

MonikA napisał(a)
Kurcze z róż masz same rarytasy, ogólnie pięknie się zrobiło, pamiętasz początki?

Moniko, nie może być inaczej Róże polecane przez nasze dziewczyny "różyczkowe"
Pamiętam początki, pamiętam.... i aż trudno mi uwierzyć, że tak się zmieniło
asiak 07:27, 14 cze 2018

Ewa777 napisał(a)
Wszystkie różyczki masz piękne Muszę zapamiętać, bo jak będę chciała dosadzić, to warto takie sprawdzone
Rabata z rododendronami i begoniami wygląda przepięknie Ja u siebie już nie wyobrażam rabatek bez begonii

Ewuniu, ja dopiero drugi rok mam begonie na rabatkach. Ale tak mi się spodobały, że w tym roku również je wsadziłam. Rozświetlają każdą rabatę. Mam ich około 170 sztuk
asiak 07:30, 14 cze 2018

Chyba pomyliłam różyczki Wcześniej pisałam, że to Falstaff, ale to chyba Soul
Falstaff rośnie obok i ma pączki dopiero Chyba, że coś pokręciłam
Ale chyba Soul

asiak 07:36, 14 cze 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Asiu ale czeresnie dorodne masz pewnie slodkie widze ze masz bailando ja tez i jestem z niej mega zadowolona ascot u mnie w tym roku tez czeka na otwarcie paczkow ciekawa jestem co to z tego bedzie bo sadzijam go na jesien

Jeśli chodzi o Bailando, jak dla mnie mógłby być troszkę ciemniejszy kolor. Ale poza tym piękna, zdrowa różyczka
asiak 08:02, 14 cze 2018

Dzisiaj jak pogoda dopisze będę sadzić różyczkę Pilgrim Pochwalę się wieczorem
jolanka 08:36, 14 cze 2018

Asiu, to chyba Soul
asiak 10:28, 14 cze 2018

Jolu raczej tak Na stronie F jest prawie identyczne zdjęcie tej różyczki