Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

asiak 22:06, 23 sie 2016

Toszko, to może chociaż te nieszczęsne róże bym wsadziła One takie już biedne w tych doniczkach
Na rabatę nr 7 przesadziłam jałowce z rabaty rodkowej sztuk 4 i pomiędzy nimi może bym wsadziła te róże? I jeszcze w nóżkach coś bym im dosadziła ?

Albo dookoła cisa hmm...?
anna_t 09:23, 24 sie 2016

ładną rabatkę znalazłaś, skąd to?
jakie masz róże? cos w podobie miala Ewa
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1917-co-z-tym-ogrodeczkiem-poczac?page=1489
asiak 09:43, 24 sie 2016

Aniu fotka z O, ale nie wiem u kogo jest tak pięknie Po prostu zapisałam sobie kiedyś zdjęcie
Aniu, róże to ja mam misz-masz i nie wiem, gdzie je upchnąć Jakbym tworzyła tą rabatkę, muszę zakupić nowe, żeby pięknie wyglądały
A te nieszczęsne, o których mowa wyżej, to zakup pochopny przed przybyciem na O, 6 róż Lidka - czerwień wpadająca troszkę w pomarańcz chyba..
Muszę gdzieś je wsadzić, bo marniutkie bardzo

Toszko hop,hop,hop!!! potrzebuję Twojej rady Czy mnie słyszysz?
Toszka 11:25, 24 sie 2016

Słyszę cię, słyszę i cały przemyśliwam jak te róże ulokować... i na pewno jestem pewna jednego - róże są po to by je oglądać i podziwiać... i wąchać...
i chyba najlepsze dla nich miejsce by było tam, gdzie najczęściej przebywacie.
A nie wiem, gdzie najczęściej przebywacie... w grzybku?
asiak 12:14, 24 sie 2016

Toszko, póki co, to przebywamy wszędzie, bo robota woła z każdego zakątka hehehe...
Ale jak już wszystko pięknie zrobimy, to tak, w tej części, gdzie jest grzybek
Myśl proszę Tosieńko, bo w weekend chciałabym je wsadzić

Toszka 12:35, 24 sie 2016

To czemu wokół grzybka nie zrobić różanki z trawami, do tego buksy czy też cos zimozielonego, choćby żywopłocik buksowy

Z różami mam problem bo się na nich kompletnie nie znam, a jak czytam Madżenki przemyślenia na temat zestawień kolorów, odcieni, pokroju, chorowitości to wymiękam jak w rozmowie z Chińczykiem podczas robienia zakupów w jego sklepie... tam to chociaż translator google można użyć, a towar pomacać
BasiaLT 12:40, 24 sie 2016

Toszko pozwól jej wsadzić te róże bo widzisz że przebiera kopytkami jak źrebak na padoku Najwyżej je przesadzi w przyszłym roku hi hi
asiak 12:47, 24 sie 2016

Toszka napisał(a)
To czemu wokół grzybka nie zrobić różanki z trawami, do tego buksy czy też cos zimozielonego, choćby żywopłocik buksowy

Z różami mam problem bo się na nich kompletnie nie znam, a jak czytam Madżenki przemyślenia na temat zestawień kolorów, odcieni, pokroju, chorowitości to wymiękam jak w rozmowie z Chińczykiem podczas robienia zakupów w jego sklepie... tam to chociaż translator google można użyć, a towar pomacać

Toszko, dookoła grzyba nie ma zbyt wiele miejsca tzn, miejsca brak tu od strony rabaty z pergolą, tam jest tylko miejsce na przejście
A jak sadzić, to wydaje mi się, że dookoła
Przepraszam, że tak od razu veto, ale inaczej na żywo to wygląda niż na planie
asiak 12:55, 24 sie 2016

Toszko, ja róż mam dużo hehehe najbardziej mi zależy na tych 6 czerwonych w doniczkach. Czemu nie trafiłam na forum wcześniej przed zakupem tych wszystkich róż?
Zła jestem na siebie, najchętniej bym je wszystkie wywaliła, ale szkoda mi ich no i kasa
gosia_w_ogro... 14:46, 24 sie 2016

asiak napisał(a)
Wymyśliłam sobie, że chciałabym u siebie taką rabatę Ta po prawej stronie z tymi tujami piennymi

Kurcze, no podoba mi się bardzo

Myślałam o zrobieniu takiej rabaty w miejscu rabaty nr 4 (na planie zaznaczona z pergolą). Rabata ma ponad 5 metrów, szeroka na 70cm. Jak myślicie da się zrobić?
Toszko, co myślisz o tym?
Rabata piękna, ale jeszcze nikt nie dał mi odpowiedzi jak łączyć kwaśnolubne (na tej rabatce tuje ) z różami, lawendami itp... A plan mistrzostwo świata! Ja nie mogę się za swój zabrać i muszę jakoś M poprosić o pomoc