Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

asiak 07:35, 27 cze 2018

Też o nich myślałam
anulajda 09:56, 27 cze 2018

Asiu Bailando ślicznie wygląda z burgundem
asiak 10:31, 27 cze 2018

anulajda napisał(a)
Asiu Bailando ślicznie wygląda z burgundem

Zaproponujesz coś Anulka? Z burgundem byłoby pięknie
violaskom 11:52, 27 cze 2018

Wydaje mi się, że róże z jeżówkami nie kwitną. Ten rok jest wyjątkowy i tak się zdarzyło, ale nie licz na to planując rabatę.
12:05, 27 cze 2018
asiak napisał(a)
Jestem chyba chora na głowę
Zastanawiam się, czy nie wymienić róż Bailando Jak dla mnie mają słaby kolor, taki nijaki I nie chodzi tu o to, że jest jasna. Inne jasne np. Aphrodite, Chandos czy Queen of Sweden podobają mi się.
A poza tym denerwuje mnie w niej śmiecenie. Na tej rabacie jest tak mdło. Mam wsadzone tam czosnki główkowate, może one ożywią troszkę tą rabatę (jeszcze nie kwitną )
Zastanawiam się, czy znajdę coś z róż mniej więcej tej wysokości, ale w zdecydowanym różowym kolorze. Nie musi pachnieć, ma długo trzymać kwiat i być zdrowa.
Jakieś podpowiedzi?
Jednak chyba mam coś z głową nie tak

Ps. Nie muszą być różowe, aby wyraźny, zdecydowany kolor

tak sobie poczytałam i jak dla mnie Bailando atrakcyjniejsza niz aphrodite mam obie ..to sie wypowiadam ...jesli chodzi o kolor ...bo pokrój maja inny a i kwitnienie tez bailando ma jakby lepsze

ale to moja taka opinia na ten moment ..kto wie co bede myslec o tych rózach w kolejnych sezonach
12:08, 27 cze 2018
asiak napisał(a)

fiu fiu ....ładnie to sobie posadziłaś
anulajda 12:13, 27 cze 2018

Asiu ja Bailando mam posadzone z różą Burgundy Ice ale jej nie polecam bo lubi ją czarna plamistość. Może bordowe żurawki jednej odmiany np. Black Beauty,lub jażmianki Moulin Rogue
12:22, 27 cze 2018
anulajda napisał(a)
Asiu ja Bailando mam posadzone z różą Burgundy Ice ale jej nie polecam bo lubi ją czarna plamistość. Może bordowe żurawki jednej odmiany np. Black Beauty,lub jażmianki Moulin Rogue

o burgundy to i ja wywalam chorowita strasznie ...zakupiłam ascot ...super żaróweczka
asiak 13:53, 27 cze 2018

W doniczkach mam Munstead Wood 3 sztuki. Może zrobię podmiankę? Myślicie, że będzie pasować do Bailando?
asiak 13:54, 27 cze 2018

violaskom napisał(a)
Wydaje mi się, że róże z jeżówkami nie kwitną. Ten rok jest wyjątkowy i tak się zdarzyło, ale nie licz na to planując rabatę.

Jednak nie będę dosadzać jeżówek, bo za dużo będzie wszystkiego