Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

Zuzka25 15:43, 04 lip 2018

asiak napisał(a)

Witaj Zuzka Moje Queen of Sweden słabo kwitną. Mam je już drugi rok, ale nie chwyciły mnie za serce (piszę o swoich egzemplarzach )
Ogólnie są piękne, ale coś mnie one chyba nie polubiły

Ja dzisiaj swojej Queen dokładniej się przyjrzałam, dlaczego żółkną jej listki i chyba ma mączniaka rzekomego. Muszę ja czymś popryskać.
Zastanawiałam się też nad Aphrodite, bo jest piękna, ale doczytałam, że rośnie dość wysoko.
asiak 16:22, 04 lip 2018

Aphrodite jest śliczna i bardzo długo kwiat trzyma, a to lubię w różach
Zuzka25 18:34, 04 lip 2018

Zobaczę, które róże przetrwają w donicach, a później najładniejsze przesadzę na przyszłą rabatę
asiak 22:06, 04 lip 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Asienko dawaj foteczki nowych zdobyczy

Mam tylko fotki samych róż

Oto one

Wsadziłam je na rabatę, ale nie zdążyłam zdjęć zrobić. Został bałagan, jak ogarnę, to pokażę
Kasia_CS 23:55, 04 lip 2018

asiak napisał(a)

Witaj Zuzka Moje Queen of Sweden słabo kwitną. Mam je już drugi rok, ale nie chwyciły mnie za serce (piszę o swoich egzemplarzach )
Ogólnie są piękne, ale coś mnie one chyba nie polubiły

jakbyś o mojej pisała... Już nawet mam myśli, czy nie wymienić jej na inną różę, bo jest na eksponowanym miejscu po środku różanki i wypadałoby, żeby byłs reprezentacyjna, a ona nie dość, że słabo się rozrasta, to w dodatku chyba choruje coś...
asiak 07:35, 05 lip 2018

Kasia_CS napisał(a)

jakbyś o mojej pisała... Już nawet mam myśli, czy nie wymienić jej na inną różę, bo jest na eksponowanym miejscu po środku różanki i wypadałoby, żeby byłs reprezentacyjna, a ona nie dość, że słabo się rozrasta, to w dodatku chyba choruje coś...

Kasiu ja na jesieni będę ją podmieniać na Emma Hamilton, które mam w donicach.
U innych jest piękna, dlatego ją kupiłam. Jak pisałam wcześniej u mnie kwitnie kilkoma kwiatuszkami, malutkie takie, nie do końca się rozwijają i za chwilkę opadają. Dodatkowo wypuściła mi chyba jakieś dziczki. Nie wiem, które gałązki właściwe, a które dzikie. A może ona cała dzika
Kasia_CS 10:15, 05 lip 2018

asiak napisał(a)

Kasiu ja na jesieni będę ją podmieniać na Emma Hamilton, które mam w donicach.
U innych jest piękna, dlatego ją kupiłam. Jak pisałam wcześniej u mnie kwitnie kilkoma kwiatuszkami, malutkie takie, nie do końca się rozwijają i za chwilkę opadają. Dodatkowo wypuściła mi chyba jakieś dziczki. Nie wiem, które gałązki właściwe, a które dzikie. A może ona cała dzika

U mnie podobnie fochy stroi, no oprocz dziczków.. Ale nie wiem jeszcze co ewentualnie w zamian... mam czas do jesieni.
asiak 07:36, 09 lip 2018

W weekend zaczęliśmy z mężem przycinać żywopłoty i inne do formowania. Przez to, ze nie ma dobrego dojścia, to najgorsza praca dla mnie w ogrodzie. I później te sprzątanie... została mi jeszcze tuja przed domkiem.
Wczoraj miałam gości na działce, więc niewiele zrobiłam
Kilka aktualnych fotek

asiak 07:38, 09 lip 2018

07:41, 09 lip 2018
też jeszcze tne ...ale jz końcówkę widzę ....nasadziliśmy sobie to mamy zajecie

super widoczki stworzyłaś ...kolorystyka i klimacik taki jak lubie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies