Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

Makusia 11:49, 05 wrz 2016

Toszka napisał(a)

Kulki będziemy dosadzać do kuliszcza, ale nie w formie kółka, bo to obciach

Ale, że co to znaczy? Bo pewnie mam takie ze dwa
Toszka 11:58, 05 wrz 2016

Nie Makuś, ty takiego kuliszcza nie masz... hm... chyba, że masz i wyciągniesz jak królika z kapelusza... po tobie wszystkiego się spodziewam
asiak 12:00, 05 wrz 2016

Toszko, to te bukszpaniki do przechowalni na razie? Mam ich 25 sztuk
Makusia 12:03, 05 wrz 2016

Uff! No to kamień z serca
Toszka 12:13, 05 wrz 2016

Nie będziemy teraz sadzić

Poproszę o pomierzenie średnicy kuliszcza, wysokości (zobaczymy jak w pomiarach wyjdzie fryzjerskie oko)
Zrób zdjęcie całego łuku z kulką. Muszę oprzeć się na twoich wyliczeniach, fotkach i rysunkach.
Byłoby cudownie, gdybyś na papierze w kratkę starannie naniosła łuk chodnika, kulę i podała wymiary chodnika przy kuli.

Oczywiście wklej wyraźny rysunek plus foty... da się od góry cyknąć fotkę, dla zobrazowania stanu faktycznego.

Pomierz średnicę i wzrost zakupionych kulek.
asiak 12:25, 05 wrz 2016

Toszka napisał(a)
Nie będziemy teraz sadzić

Poproszę o pomierzenie średnicy kuliszcza, wysokości (zobaczymy jak w pomiarach wyjdzie fryzjerskie oko)
Zrób zdjęcie całego łuku z kulką. Muszę oprzeć się na twoich wyliczeniach, fotkach i rysunkach.
Byłoby cudownie, gdybyś na papierze w kratkę starannie naniosła łuk chodnika, kulę i podała wymiary chodnika przy kuli.

Oczywiście wklej wyraźny rysunek plus foty... da się od góry cyknąć fotkę, dla zobrazowania stanu faktycznego.

Pomierz średnicę i wzrost zakupionych kulek.

Ok... dziękuję
Toszko, a czy to piekarnia, czy mogą sobie parę dni rosnąć w pojemniczkach?
Bo muszę chwilowo zająć się czymś innym
BasiaLT 12:25, 05 wrz 2016

Toszka napisał(a)
Mogą być. Kfffiutków nie będzie tylko...hmmmm i gwarancji, czy nie ma pomyłki... niech Pan ci taką gwarancję napisze na maila i napisze, że w razie okazania się (w przyszłym roku), że pomyłka zaistniała ów Pan poniesie wszelkie konsekwencje, bo pudrowy róż doprowadzi cię do depresji i kosztów aranżacyjnych, a także strat w postaci czerwonych róż. Zapytaj się, czy ów Pan jest świadom jak mocno może unieszczęśliwić biedną kobietkę i całe forum Ogrodowisko. (odrobina manipulacji i szantażyku nie zaszkodzi, a tylko pomoże)

Kulki będziemy dosadzać do kuliszcza, ale nie w formie kółka, bo to obciach

Edit
Napomknij Panu, bo może nie świadom, że jego hortki będą publiczną wizytówką jego szkółki i w razie potrzeby nie zawahasz się podać na niego namiarów

No nie wiem... jak Pan zobaczy te pogróżki to jeszcze stwierdzi że woli nie zaczynać z taką klientką i zaraz stwierdzi że tych hortek JUŻ NIE MA
I jeszcze powiadomi obsługę że TEJ PANI NIE OBSŁUGUJEMY !
iwka 12:34, 05 wrz 2016

zamawiałaś już te hortki? mam sprawdzoną szkółkę i mieli je w tym roku w ofercie
asiak 12:36, 05 wrz 2016

iwka napisał(a)
zamawiałaś już te hortki? mam sprawdzoną szkółkę i mieli je w tym roku w ofercie

Jeszcze nie... dawaj namiary proszę
asiak 13:27, 05 wrz 2016

iwka napisał(a)

Mieli mieć, ale nie mają, dzwoniłam