Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Eksperyment ogrodowy Beaty

Eksperyment ogrodowy Beaty

BEATA_S 20:55, 14 sty 2014

Asisko_2005 napisał(a)
Zgadza się rano szron i mróz pięknie wymalował rośliny na biało. Niestety nie miała też czasu na fotki, bo wychodziłam do pracy....moze jutro.

Beatko dla Was wszystkiego najlepszego, aby 2014 był lepszy od tego który odchodzi.

Dziękuję Asiu, co prawda już składałam wam życzenia, ale dobrych słów nigdy za wiele....
Więc wszystkiego co najlepsze dla Was również !
BEATA_S 20:57, 14 sty 2014

Gardenarium napisał(a)
Miało być w nocy zimno, mały mrozik, ale idzie ocieplenie i ten tydzień na plusie również w nocy. To mnie cieszy. Ciekawa jestem, czy wychodzą cebulowe u Ciebie, u mnie nie

Danusiu, kilka dni temu sprawdzałam, to cebule siedziały grzecznie w ziemi, ale teraz ... nie wiem. Nie mam ochoty wychodzić, bo u nas mżawka i zimno, a ja sie już na wiosnę przestawiłam

Dziękuję , że mnie odwiedziłaś
BEATA_S 21:00, 14 sty 2014

Tess napisał(a)
Jakim cudem nie wypatrzyłam dotąd tego cudnego wianka?
Sama robiłaś podkład?
Pozdrawiam, Beatko

Pozdrawiam Teresko i dziękuję Podkład sama robiłam z gałązek brzozowych.
M jak mnie z tymi gałązkami zobaczył, to się śmiał.............,że gniazdko będę sobie wiła
BASIA8 22:21, 14 sty 2014

Hej Hej Beatko.
My jesteśmy nadal w dwupaku, termin mam na 21 stycznia - już niedługo. Oby tylko Mały szczęśliwie, zdrowo przyszedł na świat, bo w Naszym szpitalu różnie bywa - niestety.
Buziaki.
BEATA_S 07:44, 15 sty 2014

BASIA8 napisał(a)
Hej Hej Beatko.
My jesteśmy nadal w dwupaku, termin mam na 21 stycznia - już niedługo. Oby tylko Mały szczęśliwie, zdrowo przyszedł na świat, bo w Naszym szpitalu różnie bywa - niestety.
Buziaki.

Będzie dobrze Basiu! Pomyliło mi się... i byłam pewna, że masz na 12 termin. Może dlatego, że kuzynka też spodziewa się dzidziusia i ona ma na 12... chyba...

Ja leżałam w naszym szpitalu 3 razy... profilaktycznie i miałam CC. Nie powiem, że to był cudowny czas..., ale tez nie mam traumy Szpital jak szpital.
Będzie dobrze i szczęśliwie, tego Ci mocno życzę
Tusiala 07:49, 15 sty 2014

Śliczne bukszpanowe płociki i ładnie od dołu zakrzewione
Zuza 22:43, 16 sty 2014

Beatko witam i do stóp padam! Jestem absolutnie oczarowana Twoim ogrodem (i dopadła mnie ciężka depresja na widok mojego ). To niesamowite, że ten ogród jest taki młody a taki dopieszczony i "dojrzały"! Na razie oglądnełam dokładnie 30 stron w ciąu następnych kilku dni mam nadzieję nadrobię resztę.
Jest tu tak pięknie, tak równo i tak... ach słów mi brak!! Masz wspaniałe wyczucie i towrzysz piękne kompozycje!!
Pozdrawiam Cię serdecznie i pozwolisz, że będę zaglądać
BEATA_S 08:05, 05 lut 2014

Cześć dziewczyny , bardzo dziękuję za miłe słowa
Pomalutku budzę się ze snu zimowego.... nie wiem czy tylko ja tak mam, ale od pewnego czasu ogarnął mnie taaaaki leń, że kompletnie na nic nie mam ochoty.
Nawet tutaj na O. nie zaglądałam, a tyle rzeczy się wydarzyło
Część Polski zasypana śniegiem, u części wiosna na całego.... no cuda

Przymierzam się do zakupu nasion, słoneczko ładnie świeci, zaczyna mi się chcieć...

Pozdrawiam serdecznie
MarzenaG 12:46, 05 lut 2014

Witam,
Przebiegłam pobieżnie ogród i widzę pięknie skomponowaną i zadbaną zieleń. Możesz powiedzieć czy miałaś projekt od projektanta czy mozna cos takiego stworzyć samemu. Ja próbuję przerobić mój niesforny kawałek ogrodu ale tracę nadzieję, że coś sensownego stworzę...
Pozdrawiam,
as226 18:31, 14 lut 2014

Beatko miłych Walentynek życzę