Szybko się uwinęłaś z tymi rysunkami widzisz, to nie takie straszne
Ale ja nie dość, że słaba w rysowaniu, to jeszcze noga w czytaniu rysunków jak się ma drugi do pierwszego? I możesz dokładniej opisać? Bo tam chyba wjazd jest i furtka?
Dostałam właśnie sms-a, że kurier z różami dzisiaj będzie. Oby zdążył zanim pójdę do pracy. Mój eM na pewno ich nawet nie rozpakuje, właśnie krawężnik kładzie wzdłuż szmaragdów i oleje róże. Po wypłacie zamówię jeżówki i jakieś trawki (jakie? może rozplenica japońska?).
Plewiłam liliowce i zauważyłam, że wysiało mi się sporo kwiatków ze srebrnymi, omszonymi liśćmi i fioletowymi drobnymi kwiatkami. Jakbym dała kilka sadzonek w róże to czy będzie to jakoś wyglądało?
Róże pastelowo różowo-morelowe, jeżówka kremowo-biała(meringue), na siatce clemantisy (Jan Paweł II), trawki i te fioletowe kwiatki( chyba filaretka).
Ta rabata z Globosami ma być przedłużona? Czy róże idą tam właśnie? Ja liliowców nie lubię, więc nie wypowiem się, czy pasują do róż. Ja lubię róże z zimozielonymi i trawami. Za bukszpany i tawuły musisz dać coś wyższego. Nie musisz sadzić wszystkiego symetrycznie. Byłaś już u Oli? Ja zemdlałam https://www.ogrodowisko.pl/watek/3458-moja-codziennosc-ogrod-oli?page=1565#post_4
Docelowo ta rabata z klonami ma mieć 5 klonów. W tym roku tylko 3 bo środków na przerobienie wjazdu brak. Róże przyjechały, jutro obfocę. W rozach mają być jezowki trawki i chyba ta samosiejka filaretki.
Wiem, że nie muszę robić wszystkiego symetrycznie, ale lubię Lubię kiedy wszystko jest poukładane na swoim miejscu