Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Alei Lipowej...

Ogród w Alei Lipowej...

Sebek 23:23, 29 lut 2012

Super te hiacynty
agniecha973 09:08, 01 mar 2012

Witaj Justyno. Dużo się u Ciebie dzieje. Doczytałam prawie do połowy Twój wątek, na więcej na razie nie znajdę czasu, ale już jestem zorientowana w Twoim ogródku i zmianach w nasadzeniach. Byłam po raz pierwszy dzięki Twoim zdj. w Kazimierzu. Teraz już będę na bieząco. Pozdrawiam.
jotka 09:19, 01 mar 2012

Hiacynty śliczne szczególnie z mchem Dobrana para Nawet sie zastanawiałam skąd masz mech, ale juz doczytałam ... takie proste - zeskrobać
Też kupiłam sobie hiacynty ale w róznych kolorach. Jeszcze nie zupełnie rozkwitły, ale strasznie sie wyciągnęły, że musiałam podpórki dać - ciekawe od czego to zależy?

A zapach hiacyntów mój ulubiony. W domu dość intensywny, ale na działce pachnie wokól ich grupy cudownie. Pokazuj często swoje elementy wystroju domu bo masz fajny gust
Martek 12:48, 01 mar 2012

justi napisał(a)
...ale wiosna w domu cieszy

Cieszy !
Poszła i naskrobała ...???
Z tyłu też ładnego kwiata widać kawałek
Justi "Bakker "coś ci mówi ?Taka firma wysyłkowa w gazetach wypadają ulotki z ich ogrodniczymi ofertami ???

justi 12:59, 01 mar 2012

Tak Marta mam nawet tą gazetkę reklamową, ale uważam że zbyt odważnie zaszaleli cenowo. W paczce i tak przecież nie dostaniemy bujnie kwitnącego krzewu jak na rysunku/zdjęciu.
ircia 13:01, 01 mar 2012

justi napisał(a)

Justi, hiacynty fajne, ale doniczki to istne cuda!!!!!!!

Doniczki to szklaneczki po świeczkach

Ale fajny pomysł Że ja na to nie wpadłam

Martek 13:04, 01 mar 2012

justi napisał(a)
Tak Marta mam nawet tą gazetkę reklamową, ale uważam że zbyt odważnie zaszaleli cenowo. W paczce i tak przecież nie dostaniemy bujnie kwitnącego krzewu jak na rysunku/zdjęciu.

Wysokie ceny wiem.Muszę wypytać czy warte to świeczki .Ja zainteresowana jestem owocami .
Zobaczę jak otworzą tego Praktikera czy coś tam będzie innego niż na "moim "ryneczku )))))))))))))))
Idę do kuchni nie mam wyjścia ;(
justi 13:05, 01 mar 2012

Jolu za rok ja tez poszaleję z kolorem hiacyntów w domu. A tak kolorowe mam tylko w ogródku. Ciekawe czy nic ich nie zjadło. Muszę powiedzieć, że te białe pachną bardziej intensywnie niż te kremowe, które miałam wcześniej.
Milka 13:05, 01 mar 2012

jak juz o pomysłach, to w pewnym sklepie sprzedawali piękne, szklane podstawki na świece w kształcie prostokątów w różnych rozmiarach i też okrągłych; były naprawdę wyjątkowej urody i niepowtarzalności; kupiłam je i z nich stworzyłam serwis talerzowy, na drugie danie, przystawki i ciasto; super to wygląda na stole, zwłaszcza z odpowiednią dekoracją kwiatową
justi 13:05, 01 mar 2012

Miłego gotowania Martuś