22:28, 26 paź 2018
Za mocno ??? Znowu bedzie skandal ....jedyny plus to to ze forum sie ozywi

Ciezko mi zostawic achy pod czyms co nie rokuje ....o ile kamien i atrapa kominka jest bardzo gustowna i miła w odbiorze ....tak na mysl o zamku bierze mnie przerazenie
Nawet napisze ze ta okładzina na scianie skutecznie wymazuje to odczucie zaduszek i Halloween i tego cmentarnego klimatu ....który szczęsliwie przemilczałam ...bo jak zobaczylam pierwszy raz te zdjecia ...to przeszedł mnie dreszcz ....wystraszyłam sie wlasnyvh mysli ...jak widac nie ja jedna mam taki odbiór.
Ciekawa jestem czy klimat jaki sie wytworzył niechcacy pewnie przez te swiece....to kamera tez tak nagrala ...i ten sam nastroj bedzie widac na filmie..bo moze to tylko aparat klamie?
Lubie zmiany i pokazywanie tego co sie tworzy ....ale juz mnie mocmo denerwują tutaj na tym forum przymus wyrażania zachwytow ....to nic innego jak cofanie sie w rozwoju ...
Forum powstało z zamysłem uczenia ludzi i propagowania światowych trendow ogrodnictwa i nowoczesnego postrzegania designu ogrodowego ....a utrzymanie wysokiego poziomu w kazdej dziedzinie nie odbedzie sie za darmo i pewnych rzeczy nie da sie potanic