Pawlus - trawnik koszony wyłącznie po to, by zebrać liście. Przy okazji dostaje uczesany look
Makao - GumBalle w mojej szkółce widzę od 2012r. Myślę, że nie powinnaś mieć wielkiego problemy ze znalezieniem/zamówieniem.
MonikA - pamiętam o Tobie i nawet zajrzałam z niepokojem, ale widziałam, że u Ciebie ruch "jak w Paryżu na de Gaulle'a"

Cieszę się, że Iwonka czuwa

Trawy wiązaliśmy wczoraj. Idealnie, bo dziś pogoda zafundowała zmianę dekoracji. Mrozik położył to i owo. Osypał też większość liści.
Sebek - ja też się cieszę, kiedy tu zaglądam
Świerkowe gałązki miałam w zeszłym roku w donicach przez całą zimę. Bez żadnej wody, ziemi etc. Jeśli nie są dotykane, nie osypuja się. Te, które widzisz pod dynią, leżą już chyba 3 tygodnie i dają radę.
AganieszkoW - domyślam się, że dostałam nominację z kredytem zaufania, ale i tak mi miło. Choć brak u mnie przestrzeni takiej, jak u Ciebie i wieeeele rzeczy jest planem "na kiedyś", to mam nadzieję, że ostateczny efekt nie zawiedzie.
margaretko3 - to wiśnia Royal Burgundy. Na poprzednich stronach znajdziesz jej wiosenną i letnią odsłonę.
Dziękuję, że zaglądacie.