Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

AngelikaX 08:29, 21 mar 2017

Ścinalam, ale nie całkiem krótko - jeżyki mają - miały dużo zieleniny i szkoda było mi tak mocno ciachać

Fajny patent masz na odkurzanie, bądź co bądź każdy sposób jest dobry byle by nie zbierać ręcznie

Koło wielkich zmian nie ma - wczoraj papierkiem ściernym wyrównałam jeszcze trochę - dziś muszę kupić coś na zagruntowanie i farbę także jak prace się posuną to pyknę foty
W sobotę mam nadzieję, że eM znajdzie czas aby stolarkę ogarnąć, bo w planach jest wertykulacja trawnika - piątek i sobota zapowiada się całkiem przyjemnie pogodowo
AngelikaX 08:34, 21 mar 2017

Borbetka napisał(a)
Ten odkurzacz ma 3000W, to raczej mocny. Fajnie, że można tę moc regulować. No i lufę ma mniejszą niż mój, co w przypadku drobnych śmieci jest fajne.
U mnie Beatlesy obskubane. Te co miały więcej słońca wyglądają gorzej niż te w cieniu. Ta trawa jednak chyba nie lubi słońca.

Ma jeszcze funkcje rozdrabniacza, ale to chyba wszystkie mają...

Chyba czytałam gdzieś, że one w pełnym słońcu nie bardzo - widzisz masz porównanie ale ja koniecznie chciałam je na ścieżce a tu patelnia więc to taka próba była i póki co zostają wyglądają całkiem całkiem
AngelikaX 08:42, 21 mar 2017

Dla Mirellki i nie tylko - foto 100-letniej magnolii

http://smigiel.nowinylokalne.pl/smigielska-magnolia/
Kawa 08:45, 21 mar 2017

piękna ta magnolia
BasiaLT 09:46, 21 mar 2017

Przepiękna magnolia aż dech zapiera.
MirellaB 09:49, 21 mar 2017

Piękna magnolia jestem pod wrażeniem.
Ona rośnie w Śmiglu?
Żeby tylko nikomu nie przyszło do głowy jej ściąć.
MirellaB 09:51, 21 mar 2017

The Beatles u mnie też na patelni rośnie i w sezonie nic złego się z nią nie dzieje. Po zimie tylko zawsze taka niezbyt ładna
AngelikaX 10:13, 21 mar 2017

Moje beatlesy też tylko po zimie zmęczone

Tak, w Śmiglu - znasz to miasto? Myślę, że nikomu do głowy nie przyjdzie, aby pozbyć się tej piękności

Niedaleko rośnie druga na węższej działce - wciśnięta między granicą działki a dom jednorodzinny - może mieć kilkadziesiąt lat, kwitnie na biało, ale nie tak obficie jak ta wyżej

AngelikaX 10:14, 21 mar 2017

Kamilo, Basiu na żywo piękniejsza, na pewno wrzucę fotki jak zakwitnie w tym roku - mam nadzieję, że nikt mnie nie przegoni
BasiaLT 11:04, 21 mar 2017

Ona kwitnie w Śmiglu? trochę znam to miasto bo mam tam rodzinę. Niestety narazie się nie wybieram.