Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

iwka 10:33, 18 lut 2018

Pięknie!!!

a wiesz jak sie ta Twoja lawenda nazywa ? moja niestety nie powtarza kwitnienia i bardzo mnie tym denerwuje
Kawa 10:55, 19 lut 2018

Pięknie....
Pszczelarnia 13:17, 19 lut 2018

Lipiec piękny. Ale i wrzosowisko z brzozami jesienne. I zima z pięknie przyciętymi figurami.

I ten trawnik - zwijam i zabieram ze sobą.
MirellaB 16:40, 19 lut 2018

Angelika wszystkie fotki obejrzałam z zachwytem. Każda Twoja sesja zdjęciowa to duże wow. Ogród masz przepiękny i przepięknie go pokazujesz
Ilonka 16:56, 20 lut 2018

Ogród masz naprawdę przepiękny Mam nadzieja, że ja kiedyś będę miała tak przemyślany ogród jak Twój chociaż w połowie.

Mam więc pytanie, czy drugie cięcie lawendy wykonujesz też tak mocne jak pierwsze?

AngelikaX napisał(a)

Anabellki mają jakieś 7-8 lat

Lawendę tnę w marcu (zależnie od pogody), ale ogólnie dość wcześnie, bo mam tam też tulipany - jeśli kły ich są za duże ciężko ciąć.
Drugie cięcie to mniej więcej przełom lipca/sierpnia
lindsay80 17:48, 20 lut 2018

cudowne zdjęcia - ogród o każdej porze roku zachwyca.
Ostatnio baczniej przyglądam się zdjęciom od Ciebie bo układ kostki masz bardzo podobny a ja teraz kombinuję z rabatami przy kostce i przejściem od rabaty brzozowej do tarasu i sporo analogii znajduję, co mi ułatwia wyobrazić sobie jak to może u mnie wyjść.
ryska 18:01, 20 lut 2018

Przepięknie o każdej porze roku.
rozetka 08:04, 21 lut 2018

Cudnie poprostu, nie mogę i nie chcę oderwać oczu od Twojego ogrodu.
AngelikaX 13:18, 21 lut 2018

Dziękuję zbiorowo bardzo, bardzo wszystkim za miłe wpisy Dodaje to skrzydeł i to jakich

Miałam nadzieję, że fotkami z lata uda się przywołać wiosnę, ale jak to lutowo bywa zima nie powiedziała jeszcze ostatniego zdania - zapowiadają u nas spore mrozy, nie takie jak na wschodzie ale w nocy nawet do -12C mają spaść, a tu człowiek wiosny wypatruje

AngelikaX 13:21, 21 lut 2018

lindsay80 napisał(a)
cudowne zdjęcia - ogród o każdej porze roku zachwyca.
Ostatnio baczniej przyglądam się zdjęciom od Ciebie bo układ kostki masz bardzo podobny a ja teraz kombinuję z rabatami przy kostce i przejściem od rabaty brzozowej do tarasu i sporo analogii znajduję, co mi ułatwia wyobrazić sobie jak to może u mnie wyjść.

I co Edytko wymyśliłaś? mam dość mało czasu na O. ale poczytuje czasem i Twój wątek też np. jak w korku stoję lub kierowcę mam nie lubię z tel pisać bo on zawsze wie lepiej niż ja co chcę napisać, czym mnie strasznie denerwuje