Ogród masz naprawdę przepiękny Mam nadzieja, że ja kiedyś będę miała tak przemyślany ogród jak Twój chociaż w połowie. Mam więc pytanie, czy drugie cięcie lawendy wykonujesz też tak mocne jak pierwsze?
Angelika wszystkie fotki obejrzałam z zachwytem. Każda Twoja sesja zdjęciowa to duże wow. Ogród masz przepiękny i przepięknie go pokazujesz
Lipiec piękny. Ale i wrzosowisko z brzozami jesienne. I zima z pięknie przyciętymi figurami. I ten trawnik - zwijam i zabieram ze sobą.
Pięknie!!! a wiesz jak sie ta Twoja lawenda nazywa ? moja niestety nie powtarza kwitnienia i bardzo mnie tym denerwuje
Aaaaaa... mam jedno pytanie... Jak Ty to robisz, że Twoje kule są tak doskonale przycięte? W oczach masz elektroniczną suwmarkę?
Angelika wyślij na priv namiary gdzie kupowałaś hortki i żurawki proszę. pozdrawiam
Widzę, że i ty tęsknisz już trochę do wiosny ogród piękny o każdej porze. Genialny spacerek w czasie. Przy okazji mam pytanie. Czy pamiętasz może jaką mieszankę traw macie na trawniku? Przewaga rajgrasu? Dużo wielichy? Pamiętam, że trawnik masz z rolki. Mogłabym prosić na priv gdzie zamawiałaś. Siedzę i planuję zmiany na ten rok i trawnik jako pierwszy idzie pod widły
Też słyszałam o tych przymrozkach niestety
Niestety coraz więcej trąbią o nich w prognozach, a na długoterminowej widziałam do 5 marca ciągle na minusie...