Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

PaulinaSt 17:10, 03 cze 2019

dzien dobry Przepiekny ogrod
Mozna wiedziec w ktorym ogrodniczym mozna kupic te piekne rosliny? <cudo>

AngelikaX 11:56, 10 cze 2019

Tak, już podsyłam
AngelikaX 11:59, 10 cze 2019

MonikA napisał(a)

A dziękuję, lubię zobaczyć jak się ogród rozrasta. I jakie były początki.

Foty są już z reorganizacji ogrodu, bo początki pobudowlane (czyt. trawnik tuje, trochę iglaków) były jakieś 5 lat przed tymi zdjęciami.
AngelikaX 12:05, 10 cze 2019

Veega napisał(a)
Angeliko, dlaczego skąpisz nam fotek Twojego cudnego ogrodu ?

Pozdrawiam

Ostatnio mega nieczasowa jestem... poza tym upały mega okrutne... deszczu jak na lekarstwo... ten tydzień też nic lepiej się nie zapowiada i kolejny...

Foty będą, ale nie obiecuje dokładnie kiedy może w tym tygodniu się uda

Z prac ogrodowych napiszę, że zeszły piątek z racji, że słońce było schowane za chmurami przez pół dnia, wzięłam się za ciachanie kul i stożków. Zajęło mi to mega dużo czasu, stożki znacznie okroiłam, bo dusiły mi już mocno żurawki... poszło pod nożyce w sumie jakieś 30-35 sztuk...
Na sobotnie późne popołudnie pociachałam żywopłot na lawendowej i w brzozach... w sumie jak policzę to jakieś 50m długości... uffff...
Cieszę się, że ogarnęłam to tylko w dwa dni, teraz już na cięcie z racji temperatur nie ma szans i tak prognozują do końca czerwca...
AngelikaX 12:07, 10 cze 2019

Anso napisał(a)
Dzień dobry ,czy moge prosić o informacje gdzie zakupić lub z czego zrobione jest to piękne okrągłe siedzisko? Gratuluje tak pięknego i zadbanego ogrodu .pozdrawiam

Witaj

Siedzisko robiliśmy sami z kręgu kanalizacyjnego Zabawy trochę z nim było, ale póki co sprawuje się dobrze

Dziękuję za pochwały i także pozdrawiam
AngelikaX 12:09, 10 cze 2019

lawenda001 napisał(a)
Zadowolona jesteś ze świecących kul? Pewnie pięknie się prezentują w pięknym ogrodzie
Wrzucisz jakieś fotki? Pliiis

Białe kule póki co zdobią ogród tylko w dzień ładnie komponują się z soczystą zielenią

Nie mam jeszcze podłączonych ich... i raczej nie wiem czy eM ogarnie temat w najbliższym miesiącu ale jak tylko rozświetlą ogród obfocę - obiecuję - słowo "Ogrodnika"
anulajda 16:26, 10 cze 2019

AngelikaX napisał(a)

Z prac ogrodowych napiszę, że zeszły piątek z racji, że słońce było schowane za chmurami przez pół dnia, wzięłam się za ciachanie kul i stożków. Zajęło mi to mega dużo czasu, stożki znacznie okroiłam, bo dusiły mi już mocno żurawki... poszło pod nożyce w sumie jakieś 30-35 sztuk...
Na sobotnie późne popołudnie pociachałam żywopłot na lawendowej i w brzozach... w sumie jak policzę to jakieś 50m długości... uffff...
Cieszę się, że ogarnęłam to tylko w dwa dni, teraz już na cięcie z racji temperatur nie ma szans i tak prognozują do końca czerwca...

Ale Ci zazdroszczę że już jesteś po i to w takim tempie, ja dopieto zaczynam ciąć ale u mnie to będzie rozciągnięcie w czasie miesięcznym a co zostanie na potem to trudno już
Johanka77 23:01, 10 cze 2019

ALe żeś naciachała!
Ja w sobotę przycięłąm 6 bukszpanów i to wsio...
23:20, 10 cze 2019
AngelikaX napisał(a)

Ostatnio mega nieczasowa jestem... poza tym upały mega okrutne... deszczu jak na lekarstwo... ten tydzień też nic lepiej się nie zapowiada i kolejny...

Foty będą, ale nie obiecuje dokładnie kiedy może w tym tygodniu się uda

Kurczę nie strasz, ja już mam dość upałów. A wieczorem pociachać nie da rady? Bo też się przymierzam do bukszpanow i trzmielin.
beata_m 14:10, 11 cze 2019

Angela ja nawet jeszcze ciachania nie wpisałam na listę .... jesteś superwoman normalnie